Το εμπορικό κέντρο River West δίνει χρώμα στον Νοέμβριο μετατρέποντας τους κοινόχρηστους διαδρόμους του σε ειδικά διαμορφωμένους Χώρους δημιουργικής απασχόλησης, με την υπογραφή της Lego.

Από την 1η και μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, το River West θα φιλοξενεί σε όλους τους κοινόχρηστους διαδρόμους του, χώρους δημιουργικής απασχόλησης ειδικά διαμορφωμένους από τη Lego, μετατρέποντας το εμπορικό κέντρο στον απόλυτο προορισμό για μπαμπάδες και μαμάδες που θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους μαζί με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας!

Οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης Lego θα λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή από τις 5 μμ μέχρι τις 9 μμ, για τους γονείς που θέλουν να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα στο River West και να χαλαρώσουν συνοδεύοντας τα παιδιά τους στο παιχνίδι με τα Lego.

Τα Σάββατα, ως παραδοσιακή μέρα για βόλτα και παιχνίδι, οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 11 πμ μέχρι και τις 7 μμ. Για όσους δεν προλάβουν ή δεν χορτάσουν το παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, από τις 11 πμ μέχρι τις 6 μμ!

Οι μικροί μας φίλοι που θα παίξουν με Lego στο River West, εκτός από την ατελείωτη διασκέδαση, θα λάβουν αναμνηστικό δωράκι Lego και δίπλωμα κατασκευαστή Lego! Την τελευταία ημέρα, 23 Νοεμβρίου, μια μεγάλη κλήρωση θα περιμένει 5 υπέρ-τυχερούς, που θα κερδίσουν 5 δώρα Lego συνολικής αξίας 1040€.

Αυτό το Νοέμβριο, το River West εκτός από τον απόλυτο προορισμό για τις αγορές της νέας σεζόν, μετατρέπεται και σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι με Lego!