Το εμπορικό κέντρο River West, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), και για όλη την περίοδο των εκπτώσεων που διαρκεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013, δουλεύει για λογαριασμό των επισκεπτών του αφού δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν έξυπνες αγορές μέσα από μία γκάμα καταστημάτων για τη γυναικά, τον άνδρα και τα παιδιά. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τη χειμερινή συλλογή, με εκπτώσεις έως και 70%.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, το μόνο που δε θα βρείτε στο RIVER WEST είναι εκπτώσεις στα συναισθήματα. Η υποστήριξη των φίλων του εμπορικού κέντρου θα συμβάλλει στην προσπάθεια του River West να ενισχύσει οικονομικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Ήδη ξεκίνησε από τις 25 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Φεβρουαρίου 2013, η συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια αυτή. Κάθε επισκέπτης που θα πραγματοποιήσει αγορές άνω των 30€ και το δηλώσει, το River West θα προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, 1€.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι, λοιπόν, προσκαλούνται να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο River West την περίοδο αυτή και να κάνουν τις αγορές τους πολύ πιο οικονομικά, δίνοντας στο ειδικά διαμορφωμένο σπίτι των Παιδικών Χωριών SOS… Χρώμα. Κάθε επισκέπτης που θα κάνει αγορές άνω των 30€, θα δηλώνει τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αγάπης του River West, γράφοντας το όνομα του πάνω στον τοίχο του σπιτιού.

Το River West αποχαιρετά το χειμώνα με τον πιο γλυκό τρόπο, προσφέροντας τις καλύτερες εκπτώσεις και πολύ αγάπη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

River West

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr

Facebook page/RiverWestOfficial