Το εμπορικό κέντρο River West υποδέχεται τις εκπτώσεις στις 15 Ιουλίου και κόβει από παντού! Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους και να αποκτήσουν τα απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από την καλοκαιρινή κολεξιόν των καταστημάτων, με εκπτώσεις έως και 70%.

Επειδή όμως καλοκαίρι δεν είναι μόνο εκπτώσεις, το River West ετοίμασε μοναδικές, δροσερές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Συμπληρώνοντας αγορές αξίας 100€ και πάνω, όλοι κερδίζουν ένα εισιτήριο για το μοναδικό Copa Copana, το χαλαρωτικό και διασκεδαστικό πάρκο, για να τσαλαβουτήσουν στις νεροτσουλήθρες, να κολυμπήσουν στην μεγαλύτερη πισίνα της Αθήνας αλλά και να παίξουν με τα παιδιά στον ειδικά διαμορφωμένο «νεροπαιδότοπο».

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί! Με το μηχανισμό του Instant win, τυχεροί καταναλωτές θα κερδίζουν καθημερινά στη στιγμή δώρα και δωροεπιταγές για να πραγματοποιήσουν επιπλέον αγορές από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.RW_SUMMER SALES_01

Από τις 12 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου , το River West διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους. Στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία του River West όλοι οι επισκέπτες, επιδεικνύοντας ημερήσιες αποδείξεις αξίας 20€, μπορούν να προσπαθήσουν να «βουλιάξουν» τον ναυαγοσώστη στην πισίνα του, πετυχαίνοντας ένα στόχο με τη μπάλα τους. Επιπλέον μπορούν να βγάλουν διασκεδαστικές αναμνηστικές φωτογραφίες στο ειδικό καλοκαιρινό σκηνικό, τοποθετώντας το κεφάλι τους στις αστείες φιγούρες της παραλίας. Παράλληλα, οι μικροί επισκέπτες (2-7 ετών) μπορούν να συμμετέχουν στο παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας, με την επίδειξη από τους γονείς τους αποδείξεων αξίας 20€. Ειδικοί παιδαγωγοί μεταμφιέζονται και αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με παιχνίδια στην άμμο, κουβαδάκια, αυτοκινητάκια και άλλες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

To καλοκαιρινό παιχνίδι ξεκίνησε από τις 12/07/2013  και διαρκεί ως 03.08.2013, Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00-21:00 και Σάββατο: 11:00-14.00 και 15.00-20:00

River West

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / Facebook Page