Στην αρχή είχαμε τα selfies σε κηδείες. Αυτή τη φορά η μανία με το κινητό και το Ιnstagram περνάει στην επόμενη φάση και πραγματοποιεί μία κάθοδο στον Άδη.

Μία μαθήτρια, έφηβη και ατρόμητη, από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών πόζαρε περιχαρής δίπλα στο νεκρό σώμα ενός άντρα και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό για να μοιραστεί τη στιγμή με τους followers.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στο Πανεπιστήμιο της περιοχής στο τμήμα Βιολογίας της σχολής. Η κοπέλα, που το ονομά της δεν έχει γίνει γνωστό κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή των καθηγητών και να σταθεί δίπλα στο νεκρό. Χαμογέλασε και πάτησε το κουμπί για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Αν και στη συνέχεια η μαθήτρια αφαίρεσε τη φωτογραφία από το λογαριασμό της μία συμμαθήτρια πρόλαβε να την “αιχμαλωτίσει”  φωτογραφίζοντας το επίμαχο καρέ με το κινητό της και έδειξε το αποτέλεσμα στην αδερφή της.

Με τα πολλά, τι κούραση Θεέ μου, η αδερφή της συμμαθήτριας ενημέρωσε το σχολείο και η συνέχεια είναι μία σειρά δηλώσεων με τις οποίες οι καθηγητές του τμήματος Βιολογίας τονίζουν οτι τα σεντόνια που καλύπτουν τα νεκρά σώματα δεν αφαιρούνται για κανένα λόγο και κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή κινητά και φωτογραφικές μηχανές απαγορεύονται δια ροπάλου!

Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποφασισθεί η τιμωρία και ο διασυρμός της μαθήτριας… Ίδωμεν!