Από το καλοκαίρι ξεκίνησε η Jennifer Lopez να μοιράζεται με το κοινό φωτογραφίες στα social media της σειράς Shades of Blue. Είναι η μεγάλη τηλεοπτική της εμφάνιση για το κανάλι NBC, ένας ρόλος στον οποίο όπως έχει παραδεχθεί έχει βάλει πολύ δουλειά και προφανώς έχει στηρίξει ένα δυνατό comeback.
Η Lopez ερμηνεύει την ντετέκτιβ Harlee Santos, μία single μητέρα που είναι αναγκασμένη να δίνει πληροφορίες στο FBI για διεφθαρμένους συναδέλφους της (είναι και η ίδια μπλεγμένη σε σκοτεινές υποθέσεις), μία δύσκολη κατάσταση που θα την βρει να περπατά καθημερινά επάνω στην δύσκολη γραμμή ανάμεσα στην αγάπη, την πίστη, την τιμή και την προδοσία.
Τα πρώτα δείγματα από το trailer και γενικότερα την παραγωγή της σειράς, δείχνουν πως είναι πολύ καλύτερη από τις προσδοκίες που είχαν από την αρχή οι haters στο Hollywood. Και δεν είναι τυχαίο πως η Lopez επιστρέφει στη μικρή οθόνη όχι για χάρη κάποιου talent show, αλλά για να βιώσει και αυτή την χρυσή εποχή της τηλεόρασης και να φρεσκάρει το όνομά της στη μνήμη του κοινού.
Η σειρά θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου του 2016.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=befGQC1iMgI