Ως άνθρωπος που χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς οφείλω να ομολογήσω πως τους ωραιότερους άντρες τους έχω συναντήσει σε σταθμούς μετρό, μέσα στο τρένο, στις κυλιόμενες σκάλες (συνήθως όταν εγώ ανεβαίνω, αυτός κατεβαίνει…). Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες πόλεις του κόσμου και κάποιος ή κάποιοι σκέφτηκαν πως έπρεπε να γίνει κάτι γι’αυτό!

Έτσι δημιουργήθηκαν τα sites Subway Crush που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και Tube Crash που εδρεύει στο Λονδίνο και δίνουν τη δυνατότητα στις επισκέπτριες τους να ανεβάσουν τις φωτογραφίες του αγοριού του…απέναντι καθίσματος. Με σλόγκαν το ‘’See, Snap, Share’’ οι συγκεκριμένοι ιστότοποι καλούν τις γυναίκες να τραβήξουν διακριτικά μια φωτογραφία ή αν είναι τολμηρές να ζητήσουν στο αντικείμενο του πόθου να ποζάρει, στη συνέχεια να στείλουν τη φωτογραφία με το όνομα ή το ψευδώνυμο τους στο site, να αναφέρουν σε ποια γραμμή μετρό τον συνάντησαν, και να μοιραστούν το θαυμασμό τους με τους υπόλοιπους επισκέπτες των sites.

Φωτογραφία από Subwaycrush.net

Φωτογραφία από Subwaycrush.net

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού που μπορεί να περιλαμβάνει από βαθμολογία, απόψεις μέχρι και αριθμούς τηλεφώνου.

Το σκεπτικό δημιουργίας των συγκεκριμένων ιστοτόπων ήταν απλό: Αφού μερικά αγόρια μας φτιάχνουν τόσο πολύ τη μέρα, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε το θαυμασμό μας.

Χάνουμε που χάνουμε το τρένο για μερικά δευτερόλεπτα, μη χάσουμε και τον πιθανό έρωτα της ζωής μας…