Μοναδική,Γρήγορη και πανω απ’ολα Οικολογική!

Η BONDEX COURIERS δημιουργήθηκε μέσα από τα σπλάχνα της Αθηναϊκής αστικής ποδηλατικής κοινότητας. Στόχος της είναι να προσφέρει υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την αποστολή εγγράφων και μικροδεμάτων εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Είμαστε η ταχύτερη εταιρία courier ακόμα και σε σύγκριση με συμβατικές εταιρίες με μηχανοκίνητα δίτροχα. Οι ταχυδρόμοι/αναβάτες μας είναι έμπειροι αστικοί ποδηλάτες, ενώ η ίδια η εταιρία διαθέτει τεχνογνωσία, αφού προερχόμαστε από τον χώρο των συμβατικών ταχυμεταφορών.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ποιοτικών οικολογικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε άτομα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις η BONDEX COURIERS καινοτομεί προσφέροντας υπηρεσία 1 ΩΡΑΣ σε αυτούς που την χρειάζονται απαραιτήτως (δικηγόρους, γιατρούς, συμβολαιογράφοι). Αν είστε π.χ. δικηγόρος και χρειάζεστε κάποιον να σας μεταφέρει εμπιστευτικά τα έγγραφα σας γρήγορα και απλά, αν είστε επαγγελματίας που έχει μικροδέματα με σφιχτό deadline, τότε η συνεργασία με την BONDEX COURIERS θα σας προσφέρει μια οικολογική, σύγχρονη, γρήγορη, αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση.

Η BONDEX COURIERS προσφέρει πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγουσών ταχυδρομικών αναγκών οποιασδήποτε επιχείρησης, επαγγελματία, νοικοκυριού και ατόμου.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών που την δοκίμασαν μέχρι στιγμής (πολυεθνικές, εκδοτικοί οίκοι, νοσοκομεία, δικηγορικά γραφεία κ.τ.λ.), σας καλούμε να προτιμήσετε μια μικρή αλλά αξιόπιστη, φθηνή και οικολογική εταιρία παροχής υπηρεσιών.

Σημείωση: Η BONDEX COURIERS μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε την εικόνα της εταιρίας σας μέσω κάποιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διαθέτετε ή θα θέλατε να δημιουργήσετε. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και επικοινωνιακό υλικό για να σας βοηθήσουμε ή να δημιουργήσουμε μαζί το προφίλ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας σας.

διαβάστε περισσότερα στο www.xtreme360.gr