Το Jägermeister το απολαμβάνεις παγωμένο, πολύ παγωμένο, και έτσι το ιδανικό σημείο στην Ελλάδα για να καταναλώσεις αυτό το ιδιαίτερο ποτό δεν είναι άλλο από τον Όλυμπο, και μάλιστα την ψηλότερη κορυφή του. Αυτή την εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει το αδερφό-site xtreme360.gr και 2 brand lovers που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό «Jägermeister @ Olympus -20℃».

Η άφιξη μάλιστα στην ψηλότερη κορυφή του βουνού των Θεών έγινε με ελικόπτερο! Η μοναδική εμπειρία ολοκληρώθηκε με την απόλαυση του  Jägermeister στη φυσική του θερμοκρασία, στους -20 βαθμούς. Ιδού τι κατέγραψε η κάμερα του xtreme360.gr:

Αν ζηλέψατε (που ζηλέψατε) και θέλετε να ζήσετε παρόμοιες εμπειρίες δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στη  στη σελίδα του Jägermeister στο facebook για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις αφού οι brand lovers που κέρδισαν το μαγικό εισιτήριο των 2 ατόμων για την πτήση με το ελικόπτερο του Jägermeister είχαν πρώτα λάβει μέρος σε διαγωνισμό όπου κλήθηκαν να σχηματίσουν τη δική τους ομάδα «των 12 Τολμηρών», μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή.