Ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας διοργανώνει τον τρίτο συνεχόμενο Long Distance αγώνα, στις 8 και 9 Ιουνίου.
H διαδρομή θα είναι: Βάρκιζα-Λαγονήσι (Grand Resort)-Βάρκιζα. Κατηγορίες: Freeride / Slalom / Formula / Raceboard (RSX και σκάφη με καρίνα) / Νέων (U21 και BicTechno) / Womens Overall.Η προκήρυξη του αγώνα έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ομίλου (www.naovv.gr), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες.

Όπως ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας:

«Πιστεύουμε πλέον ότι  μετά από δύο συνεχόμενα  Long Distance έχετε αποκομίσει μια σχετική εμπειρία και ύστερα από εκλύσεις πολλών αθλητών που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στον αγώνα, αποφασίσαμε να προσθέσουμε παραπάνω μίλια  χωρίς όμως να μεγαλώσουμε την απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι τα  slalom, formula, rsx  θα πρέπει να κάνουν τη διαδρομή παραπάνω από μια φορά, ενώ freeride, νέοι (bic techno) και γυναίκες από μία φορά. Όποιοι  διαθέτετε εξοπλισμό  freeride αλλά παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε να κάνετε όσους γύρους θα κάνουν τα slalom και formula, τότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην κατηγορία slalom. Ο αριθμός των γύρων θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και θα γίνει γνωστός στη συγκέντρωση των αθλητών όπου θα πραγματοποιείτε κάθε πρωί πριν τον αγώνα.»

Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στον ανωτέρω ιστότοπο του Ναυτικού Ομίλου.

Για ανακοινώσεις – forum επισκεφτείτε το www.windsurfing.gr