Το στυλ δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση τις τελευταίες δεκαετίες και οι άντρες έχουν αρχίσει και προσέχουν περισσότερο την εμφάνιση τους και αυτό αρέσει στις γυναίκες. Αν θέλεις να έχεις και την άνεση και το στυλ σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα sneakers που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν για τον φετινό χειμώνα.

Η Adidas φέτος ήταν από τις μάρκες που ξεχώρισαν στα social media ως η πιο δημοφιλής και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας το πιο κλασικό και διαχρονικό της κομμάτι, τα Classic Adidas ‘Stan Smith’ σε λευκό. Adidas ‘Stan Smith’ παπούτσι – (τιμή € 89,95 από Adidas)

Για τους πιο αθλητικούς τύπους που θέλουν να είναι ανά πάσα ώρα έτοιμοι για το γυμναστήριο η adidas έχει λανσάρει κομμάτια που ξεχωρίζουν για το στυλ τους και την άνεση τους ακόμα και στην σκληρή προπόνηση όπως τα Adidas Ultra Boost (Adidas Ultra Boost € 179,95 από Adidas)

boost-adidas

Από την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα VANS που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για την άνεση και την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή. Αν και είναι παπούτσι πιο νεανικό ωστόσο υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από οποιαδήποτε ηλικία (Vans Era 59 €60 από Cougar sport)

vans-era

H Nike όπως και κάθε χρόνο κάνει την διαφορά σε χρώματα, σχέδια και άνεση και είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους περισσότερους. Τα Nike ‘Free Running 5.0’ Sneakers σε μαύρο και μπλε είναι ένα παπούτσι που ξεχωρίζει για την κομψότητα του. (Nike ‘Free Running 5.0’ Sneakers 120 € από Nike)

running

Φυσικά τα αγαπημένα Converse λανσάρουν και φέτος ως εξαιρετική επιλογή. Τα νέα Chuck Taylor All Star II σε μπλε εντυπωσιάζουν. (Chuck Taylor All Star II for Converse 82€  Attica Golden Hall)

allstar

Τέλος για πιο σπορ εμφανίσεις με την μοναδική τεχνολογία της Salomon έρχεται την άνοιξη του 2016 ένα πολύ αναμενόμενο παπούτσι το Salomon Wings Pro 2 (Salomon Wings Pro 2 αναμένονται μέσα στο 2016)

salomono