Τα μωρά πάντως τα λες και τυχερά…

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει στην τηλεόραση για γυναίκες που έχουν γεννήσει κατά την διακομιδή τους στο μαιευτήριο; Υπάρχουν όμως πολύ χειρότερα. Πάρα πολύ χειρότερα…

Όπως να γεννήσεις μέσα σε ένα αεροπλάνο ή ένα ασανσέρ. Και η λίστα έχει πολλά ακόμη…

Στο αεροπλάνο

Πριν από ένα χρόνο μια γυναίκα γέννησε κατά την διάρκεια της πτήσης San Francisco-Arizona. Το περίεργο είναι πως ο διπλανός της δεν κατάλαβε πως η γυναίκα γεννάει (!) μέχρι που άκουσε το κλάμα του μωρού και εκείνη να ζητάει βοήθεια! Μητέρα και μωράκι τα κατάφεραν..

Στη βιβλιοθήκη

Το 2009 στο Denver η κυρία Dominique Trevino ένιωσε τις πρώτες συσπάσεις στο λεωφορείο. Και επειδή το νοσοκομείο ήταν μακριά μια γυναίκα συνεπιβάτης, η οποία ήταν νοσοκόμα, την ξεγέννησε στην δημόσια βιβλιοθήκη!

Στο ταχυδρομείο

Πάλι στο μακρινό 2009, μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία πήγε στο ταχυδρομείο να στείλει ένα δέμα όταν άρχισε να… γεννάει!

Στο ασανσέρ

Το 2012 στην Washington μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του μαιευτηρίου. Για πάρα πολύ καλή της τύχη μαζί της κλείστηκαν στο ασανσέρ μια νοσοκόμα και μια μαία. Μητέρα και μωρό απεγκλωβίστηκαν 2 ώρες μετά…

Στο mall

Μια 19χρονη κοπέλα το 2010 πήγε για ψώνια και γύρισε σπίτι με… μωρό! Η νεαρή γυναίκα ξεγέννησε σε ένα κατάστημα για νύχια!

Σε strip club

ΟΚ αυτό είναι περίεργο. Μια γυναίκα στο Tennessee γέννησε στο πάρκινγκ ενός strip club μετά από επίσκεψή της με τον σύζυγό της στο μαγαζί!