Η επιστήμη για ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της…

Για να κάνουμε long story short που λένε και στο εξωτερικό, οι επιστήμονες ανακάλυψαν το Άγιο Δισκοπότηρο για τον άντρα. Βρέθηκε το άρωμα που καμία (μα, καμία) γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί και μόλις την μυρίζει αυτόματα ερωτεύεται.

Long Story

Θυμάσαι την διαφήμιση του Axe όπου ο τυπάς ψεκαζόταν και έτρεχαν από πίσω του ορδές γυναικών; Θυμάσαι που έλεγες «Αχ, ρε φίλε, μακάρι να ήταν πραγματικότητα»; Θυμάσαι εκείνες τις διακοπές στην Πάρο που οι τουρίστριες σε δούλευαν όπως τον Κώστα Καρρά στην γνωστή ελληνική ταινία;

Οι ερευνητές στο πανεπιστήμιο της Βόννης θα σε είχαν γλυτώσει από το The Paros Incident αν είχαν ανακαλύψει νωρίτερα την φόρμουλα του έρωτα. Το μόνο που έκαναν ήταν να μαζέψουν 20 γυναίκες στα 20 τους, όπου τους έδωσαν το μαγικό σπρέι. Έκαναν το ίδιο με άλλες 20 αλλά placebo.

Οι γυναίκες που έκαναν εισπνοή με την φόρμουλα είδαν με άλλο μάτι τους συντρόφους του, αλλά και άλλους που τους έδειξαν σε φωτογραφίες!

Το συστατικό που έκανε την διαφορά ήταν η ωκυτοκίνη, η οποία έχει το παρατσούκλι «το χημικό της αγκαλιάς» και εκκρίνεται από τον οργανισμό όταν ερωτεύεται. Είναι η ίδια χημική ουσία που εκκρίνει γάλα στις γυναίκες μετά την γέννα…

Οπότε τώρα θα κάνεις την ερώτηση: «Μπορεί να με κάνει ακαταμάχητο;». Ναι, απαντούν οι φίλοι Γερμανοί επιστήμονες και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστεύουμε.

Εδώ τους πιστέψαμε με το ευρώ, εκεί θα κολλήσουμε;