Δουλειές του κοσμούν τα σώματα των Penélope Cruz, Orlando Bloom, Sting, Robert Downey Jr., Josh Hartnett, Marc Jacobs και άλλων πολλών, ενώ ο μακαρίτης Heath Ledger ήταν ο πρώτος celebrity που τον είχε εμπιστευτεί. Η λίστα αναμονής στο Saved Tattoo, τον προσωπικό του χώρο στο Μπρούκλιν, περιλαμβάνει όλη την ελίτ της Νέας Υόρκης που τον αφήνει να κάνει τα αριστουργήματα του επάνω της. Οι ιδέες του αστείρευτες, οι εκθέσεις του πρωτοποριακές, το κοινό του φανατικό. Τόσο που δεν το σκέφτηκε καν δεύτερη φορά για να βάλει το χέρι του σε μία τρύπα και να τον αφήσουν να τους φτιάξει ότι σχέδιο ήθελε εκείνος. 
Αυτό ήταν το τρελό project ονόματι Whole Glory που σκέφτηκε ο σούπερ διάσημος tattoo artist Scott Campbell και το οποίο έκανε πράξη σε 25 τυχερούς μέσα σε τέσσερις μέρες. Όλοι τους κάθισαν με μεγάλη χαρά στην καρέκλα, πρόσφεραν το χέρι τους στον Campbell και εμπιστεύθηκαν τυφλά την φαντασία του. Με τον τοίχο να είναι ανάμεσά τους η αγωνία σίγουρα ανέβαινε κατακόρυφα και φυσικά κορυφώθηκε με την αποκάλυψη στο τέλος.
“Νομίζω πως υπάρχει λίγη μαγεία σ’ αυτή την ανταλλαγή, μία δυναμική αντίστοιχη με το να τραβάς ένα χαρτί από μία τράπουλα” θα πει ο Campbell που αργότερα πόσταρε στο Instagram ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

whole-glory2 whole-glory3 whole-glory4 whole-glory5 whole-glory6 whole-glory7