Είναι το dream cast της χρονιάς με διαφορά. Μιλάμε για το επερχόμενο φιλμ The Big Short στο οποίο πρωταγωνιστεί μία τετράδα που όμοιά της δύσκολα θα ξαναδεί, τουλάχιστον πολύ σύντομα, το κινηματογραφικό κοινό.
Οι Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale και Steve Carell βρέθηκαν στο ίδιο σετ γυρισμάτων για την προσαρμογή του best seller του Michael Lewis, The Big Short: Inside the Doomsday Machine. Είναι μία ταινία που ξετυλίγει το κουβάρι της απίστευτης οικονομικής κρίσης που έζησε ο πλανήτης το 2008. Μιλάμε για εκείνες τις μαύρες μέρες όπου η κατάρρευση της πραγματικής οικονομίας και η άμεση σχέση της με το real estate ξεκίνησαν μία δίχως προηγούμενο κατρακύλα με τα σκάνδαλα να ακολουθούν το ένα το άλλο.
Σκηνοθέτης είναι ο Adam McKay, βλέπε Anchorman και Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, που ζουμάρει με την κάμερά του στα ομορφόπαιδα Gosling και Pitt (έχει πιο δεύτερο ρόλο στο φιλμ), τον πορωμένο method ερμηνευτή Bale και τον Carell που συνεχίζει τους απρόβλεπτους, μακριά από την κωμωδία ρόλους. Το φιλμ έχει λίγο από Wolf of Wall Street μέσα του αφού μιλάει για εκείνους τους τύπους που έβγαλαν εκατομμύρια από την οικονομική κρίση, με κερασάκι στην τούρτα τον Gosling που υποδύεται έναν… χρηματιστή της Deutche Bank!
Η ταινία αναμένεται να βγει στην Αμερική τα Χριστούγεννα.