Οι μπανάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού. Μπορείς να τις ξεφλουδίσεις και να τις φας ωμές ή να τις ψήσεις, ή να τις βάλεις μέσα σε smoothies και παγωτά. Είναι πλούσια πήγη σε βιταμίνες και κάλιο. Ίσως τελικά οι μπανάνες είναι η τέλεια τροφή και έχει απίστευτους τρόπους να τη δοκιμάσεις. Το να καθαρίζεις την μπανάνα όμως δεν είναι συνήθως μια συναρπαστική διαδικασία.

Μπορεί να να λερωθείτε ή ακόμα και να σπάσετε τα νύχια σας αν δεν προσέξετε. Αν θέλετε λοιπόν να προσθέσετε λίγο παραπάνω ενθουσιασμό στη ζωή σας την επόμενη φορά που θα ξεφλουδίσετε μια μπανάνα δοκιμάστε το παρακάτω τρικ και καταπλήξτε τους φίλους σας με την έτοιμη κομμένη σε φέτες μπανάνα.

Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει ακριβώς πως να χωρίσετε έξυπνα τη μπανάνα σας εσωτερικά χωρίς καν να χρειαστεί να τη ξεφλουδίσετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας αλλά και να έχετε σε δευτερόλεπτα μια κομμένη μπανάνα χρησιμοποιώντας μόνο μια βελόνα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη.