Η Cassandra Naud είναι 22 ετών και χορεύτρια. Το κορίτσι από τον Καναδά ήρθε σε αυτό τον κόσμο έχοντας ένα τριχωτό σημάδι, που στολίζει το μάγουλό της κάτω από το δεξί της μάτι.

Μεγάλωσε ερχόμενη αντιμέτωπη με τα κοροϊδευτικά σχόλια και τον χλευασμό των ανθρώπων που δε μπορούσαν να αντιμετωπίσουν φυσιολογικά την «ιδιαιτερότητά» της.

«Αυτό το σημάδι είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και δεν προτίθεμαι να το αποχωριστώ», δηλώνει στη Daily Mail τη στιγμή που έχει καταφέρει, με πολύ μεγάλη προσπάθεια και αντοχή ψυχής να μετατρέψει αυτό το σημάδι σε κάτι που την χαρακτηρίζει και την κάνει ξεχωριστή μεν, υπέροχη δε!

«Με κάνει μοναδική και ταυτόχρονα κάνει τους ανθρώπους να με θυμούνται, κάτι πολύ σημαντικό για τη δουλειά που κάνω», συμπληρώνει με υπερηφάνεια.

Πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώσει φυσιολογική και να μη μπει στην περιπέτεια των αισθητικών επεμβάσεων έπαιξαν οι γονείς της οι οποίοι ήταν υποστηρικτικοί και δεν θέλησαν να ταλαιπωρήσουν το παιδί τους με χειρουργεία και ψυχολογική επιβάρυνση που μόνο αρνητικό αποτέλεσμα θα είχαν στο τέλος της ημέρας!

«Έχω ακούσει πολλά σκληρά σχόλια. Άλλοτε τσακωνόμουν, άλλοτε ξεσπούσα σε κλάματα. Ένιωθα άσχημη και πολύ τρομαγμένη. Όταν έγινα 13, πήγα στους γονείς μου και τους είπα ότι θέλω να εξαφανίσω αυτό το σημάδι από το πρόσωπό μου», συμπληρώνει έχοντας στο μυαλό της αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και όλα όσα συνέβησαν στο σχολείο.

 Η Cassandra είναι επαγγελματίας χορεύτρια στο Los Angeles.