Μία σημαντική Βρετανική παράδοση καταφθάνει σε 3.000 μπαρ και καφετέριες σε όλη την Ελλάδα – Το Pimm’s – ένα αναζωογονητικό και γευστικό ποτό, με μεγάλη κληρονομιά και πλούσιο χαρακτήρα – ιδανικό για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας τις απογευματινές ώρες χαλάρωσης.

Το λανσάρισμα του Pimm’s στην Ελλάδα στηρίζεται στην αναπτυσσόμενη τάση των Ευρωπαίων να βγαίνουν για ποτό νωρίς το βράδυ μεταξύ των ωρών 7 μ.μ-10 μ.μ και να συναντούν τους φίλους τους για χαλαρή κουβέντα. Αποτελέσματα ερευνών έχουν δείξει πως αυτό ισχύει και στην Ελλάδα. Ο βασικός λόγος των Ελλήνων για να βγουν νωρίς το βράδυ, είναι για να συναντηθούν με την παρέα τους (71%) και για να χαλαρώσουν (55%). Στην Αγγλία αυτό είναι παράδοση εδώ και χρόνια! Όπως θα έλεγαν οι Άγγλοι, “Everything Stops for Pimm’s o’ Clock», που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «Σταματήστε ότι κάνετε. Φύγετε από τη δουλειά!  Ήρθε η ώρα για φίλους. Ήρθε η ώρα για Pimm’s!”Pimms primary reversed

Η Ελλάδα θα αποτελέσει την πρώτη αγορά που θα φιλοξενήσει το brand εκτός του  Ηνωμένου Βασιλείου

Το Pimm’s δημιουργήθηκε από τον James Pimm’s το 1840 και έγινε δημοφιλές από το ομώνυμο διάσημο μπαρ Οστρακοειδών του στο Λονδίνο, όπου συνόδευε ποιοτικό φαγητό και χαλαρή κουβέντα μεταξύ φίλων δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Το βασικά συστατικά του είναι η βάση του από Τζιν, αναμειγμένη με τη μυστική συνταγή του από βότανα, μπαχαρικά, φρούτα και λικέρ. Θα δείτε τους bartenders να αναμιγνύουν 1 μέρος Pimm’s με 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime και πολύ πάγο, μία φέτα αγγουριού, λίγο λεμόνι και ένα κλαδάκι δυόσμου για να δημιουργήσουν το PIMM’S Fizz.

Είναι άλλωστε μη επιστημονικά αποδεδειγμένο, μέσα από χρόνια ερευνών σε μπαρ,  ότι το PIMM’S απολαμβάνεται καλύτερα όταν το πίνεις με τους φίλους σου και το καλύτερο σερβίρισμά του είναι σε κανάτα! Ωστόσο, αν οι φίλοι σας αργήσουν να έρθουν, τότε μπορεί να σερβιριστεί και ως ατομικό long drink.

Στην Ελλάδα, όταν θα τελειώνει η μέρα και μόλις θα ξεκινάει το απόγευμα, το Pimm’s θα βρίσκεται εδώ  για να μας θυμίζει  πόσο σημαντικό είναι να μη χανόμαστε με τους φίλους μας. Γιατί 7 μ.μ. – 10 μ.μ. όλα σταματούν! «Everything Stops for Pimm’s O Clock”. Ώρα για φίλους και κουβέντα ! Ώρα να μοιραστούμε  μία κανάτα Pimm’s .

Για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 17:00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου θα δημιουργηθεί μια τεράστια σπείρα φιλίας! Φέρε και την παρέα σου για να απολαύσετε την πρώτη δωρεάν βόλτα με το Pimm’s Λεωφορείο. Θα ακολουθήσει Pimm’s Fizz & light finger food στο Throubi, Πλατεία Αγίας Ειρήνης.pimms-invitation

“Bottoms Up!” που λένε και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι! «Άσπρο Πάτο» που λέμε κι εμείς!