Το Pimm’s O’Clock Bus ξεκίνησε ήδη τις βόλτες του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και Σάββατο 28 και 29 Ιουνίου 2013 και συνεχίζει στις 5-6 Ιουλίου, από τις 7μ.μ. μέχρι τις 10μ.μ.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα δουν το παραδοσιακό διώροφο Λονδρέζικο λεωφορείο να τριγυρνά στα κεντρικότερα σημεία της πόλης, αφού θα περνάει από την Πλατεία Αριστοτέλους, το Λευκό Πύργο, και από την Τσιμισκή μέχρι τα Λαδάδικα!

Διαδρομή Θεσσαλονίκης

Διαδρομή Θεσσαλονίκης

Όλοι όσοι βρεθούν στο Pimm’s O’Clock Bus, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο απόλυτο τεστ φιλίας, να ακούσουν πασίγνωστα Βρετανικά τραγούδια και να δοκιμάσουν το δροσερό Pimm’s Fizz. Παράλληλα, ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για μια κανάτα Pimm’s Fizz σε γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης θα γίνεται αυτόματα δικό τους.081

Όπως συνέβη με περισσότερους από 800 φίλους που έχουν ήδη απολαύσει τη βόλτα με το λεωφορείο της παρέας, οι επιβάτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μοναδικό ταξίδι με φίλους στο Λονδίνο, μπαίνοντας αυτόματα σε κλήρωση! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας.pimms-bus

Με άλλα λόγια, τις τέσσερις μέρες που θα βρεθεί το Pimm’s O’Clock Bus στη Θεσσαλονίκη, σταματήστε ό,τι κάνετε και δώστε ραντεβού με τους φίλους σας για να απολαύσετε τη βόλτα στην πανέμορφη πόλη, παρέα με Pimm’s Fizz!