Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST υποδέχεται την άνοιξη και μας προετοιμάζει για τις διακοπές του καλοκαιριού, με μια μοναδική έκθεση βιβλίου, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Το RIVER WEST, γνωρίζοντας την αγάπη που τρέφουν οι επισκέπτες του για τα βιβλία, θα φιλοξενήσει στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, μια ξεχωριστή έκθεση, από 29 Μαΐου έως 5 Ιουλίου 2014, σε συνεργασία με  τις εκδόσεις Αργοναύτη.

Όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες κυκλοφορίες ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων από όλους τους μεγάλους Εκδοτικούς Οίκους, καθώς και παλαιότερες κυκλοφορίες αγαπημένων τίτλων σε χαμηλότερες τιμές. Παράλληλα, το  RIVER WEST θα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και happenings για τους φίλους που θα επισκεφθούν την έκθεση βιβλίου, ενώ παράλληλα, γνωστοί και αγαπημένοι Έλληνες συγγραφείς, όπως η Λένα Μαντά, η Πένυ Παπαδάκη και η Μαρία Τζιρίτα, θα δώσουν το παρών, υπογράφοντας τα βιβλία τους.

Όμως οι μεγάλες ευκαιρίες δεν σταματούν εκεί…

Το RIVER WEST ενώνει τις δυνάμεις του με την ΙΚΕΑ- Κηφισού για να προσφέρει στους φίλους του ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για διάβασμα. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου που θα πραγματοποιούν αγορές από την έκθεση βιβλίου,  θα έχουν έκπτωση 10% σε αγορές της οικογένειας βιβλιοθηκών BILLY  από την ΙΚΕΑ – απλά επιδεικνύοντας στα ταμεία της ΙΚΕΑ την απόδειξη αγοράς από την έκθεση βιβλίου. Αντίστοιχα, οι επισκέπτες της ΙΚΕΑ που θα αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν από την οικογένεια βιβλιοθηκών BILLY , θα έχουν έκπτωση 10% για την έκθεση βιβλίου, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία επιβεβαίωσης της αγοράς – επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς της βιβλιοθήκης «BILLY» στον ταμία της έκθεσης βιβλίου.

Η έκθεση βιβλίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες καταστημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 το πρωί με 21.00 το βράδυ και Σάββατο 9:00 το πρωί με 20.00 το βράδυ.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Yπογραφή Βιβλίων

13/6 19:00           Μαρία Τζιρίτα | Κλεισμένη Πύλη Παραδείσου

27/6 19:00           Πένυ Παπαδάκη | Χωρίς Δίχτυ ασφαλείας

03/7 18:00           Λένα Μαντά | Τα 5 κλειδιά

Παιδικές Εκδηλώσεις

14/6 18:00           Μαριλίτα Χατζημποντόζη | Μια φορά τα παραμύθια

21/6 12:00           Ράνια Μπουμπουρή | Μια τρελή τρελή αλφαβήτα & Οι γονείς μου

28/6 12:00           Χρήστος Δημόπουλος | Η γοργόνα Ελισσώ

05/07 12:00         Γιώργος Λεμπέσης | Καλοκαιρινό Βυθοσχολειό

Η πιο όμορφη γιορτή του βιβλίου, από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου, για να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε όμορφες αναμνήσεις!

River West (Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050-www.riverwest.gr)