Η κορυφαία, αμερικανική εταιρεία Weber συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση HO.RE.CA όπου με κυρίαρχο μήνυμα: «Ξεχωριστές στιγμές που αξίζει να μοιράζεστε και να θυμάστε» παρουσίασε στο επαγγελματικό ακροατήριο της έκθεσης τις τελευταίες τάσεις του γκριλ, όλες τις μεθόδους ψησίματος, τα νέα της αξεσουάρ αλλά και για πρώτη φορά, τα καινοτόμα γκριλ που αγγίζουν την τελειότητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συμμετοχής αποτέλεσε το Live BBQ Show από τους BBQ Specialists της εταιρείας, οι οποίοι ετοίμαζαν αλμυρά και γλυκά finger food φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στα καινούρια γκριλ της Weber®  για τέλειο μπάρμπεκιου!

Ταλιάτα μαγειρεμένη σε συσκευή Weber

Ταλιάτα μαγειρεμένη σε συσκευή Weber

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Weber είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους ειδικούς του μπάρμπεκιου κατά την προετοιμασία των γαστρονομικών απολαύσεων, να ζητήσουν συμβουλές από πρώτο χέρι και φυσικά να δοκιμάσουν όλα τα εδέσματα που ετοιμάστηκαν εξ’ ολοκλήρου στα γκριλ της εταιρείας! Εκτός από τις καινοτομίες, στο επίκεντρο φέτος βρέθηκε και η σωστή παρουσίαση των προϊόντων Weber στα σημεία πώλησης: οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από το πώς πρέπει να είναι ένα μοντέρνο σημείο πώλησης και πώς μια επιτυχημένη παρουσίαση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις.

Το κλασικό συναντάει την καινοτομία: Weber προϊόντα και καινοτομίες 2015

Εκτός από τα πέντε νέα best sellers -Genesis® Ε/S-330 GBS®, Spirit®320 Premium GBS®, Weber®Q3000, Weber®Q1400 και Master-Touch® GBS®, η Weber®  παρουσίασε όλες τις εξελίξεις για το 2015. «Φέτος θα εστιάσουμε στον παράγοντα “εμπειρία ζωής”» λέει ο Managing Director της εταιρείας KYSO, που αντιπροσωπεύει τη Weber στην Ελλάδα, Νίκος Κυριακόπουλος. «Με το νέο μας εξοπλισμό έχουμε στόχο να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους οπαδούς του μπάρμπεκιου αλλά και να μυήσουμε νέο κόσμο στην αγαπημένη και διασκεδαστική αυτή διαδικασία ετοιμασίας φαγητού. Γι’ αυτό έχουμε βελτιώσει όλες μας τις ψησταριές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών. Λόγω των καινοτομικών χαρακτηριστικών τους τα δημοφιλή κλασικά μπάρμπεκιου της εταιρείας είναι πλέον ακόμα πιο ευέλικτα. Το 2015 θα είναι η χρονιά του μπάρμπεκιου».

Νίκος & Σωτήρης Κυριακόπουλος

Νίκος & Σωτήρης Κυριακόπουλος

Πιο πολλά αξεσουάρ που κάνουν το μπάρμπεκιου παιχνίδι

Το ψήσιμο στη σχάρα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με τα νέα αξεσουάρ, που υπόσχονται ακόμα περισσότερες δυνατότητες καθώς και λειτουργικότητα. Must-have για όλους όσους αγαπούν το τραγανό ψητό κοτόπουλο ή το ψητό κρέας είναι οι σούβλες. Είτε επιλέξετε να κάνετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο ή ένα κομμάτι κρέατος ψητό, ιδανικό είναι το Weber Q μικρό ή μεγάλο Rack. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα κρατά το φαγητό μακριά από τη σχάρα, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα. Τα νέα ψηφιακά θερμόμετρα παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο ψήσιμο, ενώ για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας οι πρακτικές καινοτομίες τούς λύνουν τα χέρια: η νέα αναδιπλούμενη σπάτουλα αποδεικνύεται όχι μόνο χρήσιμη, αφού βοηθάει να αποσύρουμε την πίτσα από την πέτρα με μία κίνηση αλλά είναι και πολύ πρακτική στην αποθήκευση. Επιπλέον με τον νέο κόπτη πίτσας με την εργονομική λαβή η πίτσα κόβεται σε κομμάτια εύκολα και γρήγορα.