Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τρόπους που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη ερωτική επαφή, εγγυημένο οργασμό και μία καλύτερη σχέση- ένωση με το σύντροφό μας.

Όμως οι κρυφές επιθυμίες και οι ακατάλληλες ντροπιαστικές ερωτήσεις προβάλλουν και ζητούν απαντήσεις χωρίς να είναι πάντοτε σίγουρο ότι αυτά που συζητάμε και διαβάζουμε μπορούν να λειτουργήσουν επί της ουσίας!

Ας δούμε κάποια θεματάκια- κάποιες προτάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στο καλύτερο sex που τόσο επιθυμείς και αποζητάς με κάθε τρόπο αλλά –κυρίως- που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν είσαι καλή στο κρεβάτι και η συζήτηση σε συνδυασμό με την πράξη μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

1. Αντιμετώπισε την σεξουαλική σου ντροπή.

Η σχέση που έχεις με τη σεξουαλικότητά σου, με αυτό που ντρέπεσαι να παραδεχτείς αλλά θέλεις τόσο πολύ να κάνεις είναι το πρώτο βήμα που μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα μεγάλο ουφ! Μία ανακούφιση και μία παραδοχή που θα σε απελευθερώσει- με πολύ κόπο- αλλά στο τέλος θα σε στείλει στον έβδομο ουρανό της ικανοποίησης!

2. Τίμησε τις επιλογές και τις επιθυμίες σου.

Και μετά την αντιμετώπιση και την παραδοχή όλων όσων σε κάνουν να ντρέπεσαι και να νιώθεις δέσμια έρχεται η ώρα του να τιμήσεις τις πράξεις που δεν ομολογούσες τόσο καιρό.  Κάνε τις φαντασιώσεις πραγματικότητα, ζήτα επίμονα αυτό που θέλεις και μη διστάζεις να κάνεις κουμάντο στο σώμα και τις ορέξεις του. Τότε μόνο θα είσαι καλή αφού θα έχεις αυτοπεποίθηση αλλά –πάνω από όλα- χαρά και προσμονή να πέσεις στο κρεβάτι

3. Να δέχεσαι τις ιδιαιτερότητες του άλλου.

Ο καλός εραστής και η καλή ερωμένη δεν κρίνουν. Δεν κάνουν τον άλλον  να τρέπεται και να κρύβεται. Αν υπάρχει χημεία δέχεσαι τα πάντα, συζητάς και δοκιμάζεις, όπως ζητάς σεβασμό και ικανοποίηση έτσι θέλει και ο άλλος- αυτός που θα βρεθεί μαζί σου στον ερωτικό κύκλο της απόλαυσης. Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Αν δεν σε προσβάλλει αυτό που θέλει ο άλλος πέσε με τα μούτρα και γίνε..πύραυλος!

4. Επικοινώνησε

Η συνέχεια. Δέξου και μίλησε! Επικοινώνησε για να καταλάβεις. Με μία καλή συζήτηση, με κατανόηση, με τρυφερότητα και ευγένεια,. Με πάθος! Με αντιρρήσεις που όμως κρύβουν απολαυστικά μυστικά. Ζήτα, πάρε, άκου και δέξου. Τα προβλήματα δεν κρύβονται κάτω από χαλάκια και σεντόνια. Λύνονται με συζήτηση και σεβασμό.

5. Συνέχισε να αναζητάς το τέλειο και το ωραίο. Βελτίωσε τον τρόπο σου.

Οι αληθινά ωραίοι εραστές δε γεννιούνται μόνο αλλά… γίνονται! Το καλό κρεβάτι θέλει εξάσκηση και προσπάθεια. Θέλει υπομονή και επιμονή! Μη νιώθεις  ντροπή αν προσπαθείς και το λες ή το δείχνεις. Μαθαίνεις όσο μεγαλώνεις αρκεί να έχεις δίψα για γνώση και βελτίωση. Το μυστικό είναι η εξάσκηση… η πρακτική… η προσπάθεια για να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες!

Καλή τύχη!