O Brian Robinson είναι 48 ετών και η φήμη που έχει είναι αυτή του ερωτύλου! Ένας υπόγειος «Romeo» όπως τον αποκαλούν διότι –εξαιτίας του- η γοητεία και το φλερτ έχουν φτάσει και έχουν περάσει μέσα στους συρμούς του μετρό!

Οι αποβάθρες, τα βαγόνια και οι πόρτες έχουν γεμίσει ερωτόλογα, χαμόγελα και νάζια.

Από το 1999 έως και σήμερα λέει -και βάζει το χέρι στην καρδιά- ότι έχει βγει ραντεβού με 500-μάλιστα 500- γυναίκες που συνάντησε- σαγήνευσε και έριξε στην αγκαλιά του μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Και ενώ έχει καταφέρει να ενοχλήσει πολλές- περισσότερες- με τη μανία του να τις «καταδιώκει» ερωτικά, τελικώς κάποιες πείστηκαν από τα ωραία, τα λόγια τα μεγάλα, και ο Brian δηλώνει «ειδικός» και επιθυμεί να περάσει τη γνώση του στις επόμενες γενιές γράφοντας ένα βιβλίο που θα περιέχει συμβουλές και βιωματικά περιστατικά. Αυτός θα είναι ο οδηγός για τον κάθε ένα άντρα που θέλει να βρει ταίρι οπουδήποτε και οπωσδήποτε!

Τονίζει ότι το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι να ζητήσει συμβουλές-οδηγίες  από το αντικείμενο του πόθου του. Κοινώς σταμπάρει και ορμά! Συνήθως παριστάνει τον χαμένο ή μπερδεμένο επιβάτη που ζητάει βοήθεια. Όταν το «θύμα» αντιδράσει θετικά ακολουθεί ένα ωραίο-κολακευτικό- σχόλιο που επιβραβεύει την θετική ανταπόκριση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του.

«Το 90% των γυναικών στη Νέα Υόρκη είναι από κάπου αλλού και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να ανοίξει η κουβέντα», υποστηρίζει «κυνηγός» Brian  που στη συνέχεια-ακούγοντας την προφορά της γυναίκας συνεχίζει λέγοντας «Από πού είσαι; Πάντοτε ήθελα να επισκεφτώ την χώρα σου.. έχεις ένα e mail;»

Το βιβλίο του θα έχει τον τίτλο «How to Meet Women on the Subway» . Ο Brian είναι παντρεμένος! 

Δες το video από την ομιλία του