Σε είδε, σε ξεχώρισε μέσα στο πλήθος, σε πολιόρκησε με τηλέφωνα, μηνύματα, pokes στο facebook και τελικά… το κάστρο παραδόθηκε στα στιβαρά του μπράτσα και τον ερωτεύτηκες!

Βγήκατε, ξαναβγήκατε, κράτησες το ανάστημά σου σαν κυρία και δεν ενέδωσες από τα πρώτα 2…3, άντε 4 ραντεβού (κορίτσια κρατηθείτε, ο κανόνας λέει τουλάχιστον 3!) ήρθε όμως η ώρα που φτάσατε στο κρεβάτι και εκεί… ο έρωτας σου ξαφνικά βρήκε κάθε λόγο να εξαφανιστεί!!!  Ίσως μάλιστα θα μπορούσες να τον περιλάβεις στο top 5 των χειρότερων σεξουαλικών σου εμπειριών!!!

Ηρέμησε! Η πρώτη φορά δεν μετράει. Ούτε η δεύτερη… ούτε η τρίτη! Άντε δώσε και μία ευκαιρία ακόμα μήπως το αγόρι είναι αγχωμένο! Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα σοβαρεύουν!

Τι κάνεις όταν έρθεις στη δυσάρεστη θέση που θα πρέπει να τον ενημερώσεις ότι το σεξ μαζί του είναι για εσένα τραυματική εμπειρία;bad-sex-2 bad-sex-2

Δύο τα τινά:

Αν δεν έχεις ερωτευθεί, κανένα πρόβλημα! Αποχωρείς διακριτικά και …μην το είδατε το Παναγή!

Αν έχεις ερωτευθεί, πιάσε το κουτί με τα σοκολατάκια, κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και διάβασε παρακάτω:

Καταρχάς πριν βιαστείς να πανικοβληθείς θα πρέπει να εντοπίσεις τι είναι αυτό ακριβώς που δεν σου ταιριάζει. Μπορεί απλά να μην ταιριάζετε σεξουαλικά, να μην υπάρχει αρκετή ‘’χημεία’’ ανάμεσά σας. Σε αυτό δεν φταίει ούτε εκείνος ούτε εσύ. Απλώς, το γλυκό ‘’δεν δένει’’ και δυστυχώς είναι ένα από τα προβλήματα που δεν υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις χωρίς test drive! Κάνε λίγη υπομονή και βάλε φαντασία. Όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις να συμβιβάσετε τα γούστα σας!

Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στην… τεχνική; Είναι συχνό το φαινόμενο το αρσενικό να νοιάζεται υπέρ του δέοντος για τον εαυτό του ξεχνώντας ότι εδώ… δεν παίζει μόνος του! Το πράγμα χειροτερεύει όταν ο ίδιος αξιολογεί τις επιδόσεις του σαν κορυφαίες (το γνωστό: ‘’είμαι τέλειος μωρό μου, ε;’’). Τα άσχημα νέα σε αυτή την περίπτωση είναι πως πιθανότητα αυτός ο εγωκεντρισμός του να επεκτείνεται και σε άλλα θέματα της ζωής του. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να πάρεις το καπελάκι σου και να αποχωρήσεις χωρίς τύψεις! Ένα καλό ταρακούνημα του χρειάζεται!

Στο chapter της τεχνικής περιλαμβάνεται και η περίπτωση όταν κάνετε σεξ να έχει τόσο ενδιαφέρον που εσύ να μετράς τα πλακάκια στο πάτωμα, να ξεφυλλίζεις εφημερίδες, να χαζεύεις στο twitter ή ακόμα χειρότερα, να σε κάνει να πιστεύεις ότι τον έχει πάρει ο ύπνος και για αυτό δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, ήτοι: να είναι βαρετός του θανατά! Σε μια τέτοια περίπτωση ανέλαβε το ρόλο της δασκάλας και δίδαξέ του πώς πρέπει να ασκείται το άθλημα. Το καλό είναι ότι θα εκπαιδεύσεις το παλικάρι όπως ακριβώς θέλεις. Το κακό είναι ότι μπορεί να τον απολαύσει άλλη τελικά!bad-sex-1

Αν ο αγαπημένος σου σού βγήκε too kinky για τα γούστα σου, μην το βλέπεις απαραίτητα αρνητικά! Φυσικά μπορεί να μην σου είναι ό,τι καλύτερο να σου ζητάει να κάνετε σεξ στο wc του πατρικού σου όσο οι γονείς σου είναι στο διπλανό δωμάτιο και τρώνε ή να σου σκάει με τα χέρια γεμάτα …δωράκι: μαστίγια, δονητές και τέτοια, αλλά… think positive! Ακόμα και αν σε προβληματίζει η ιδέα να μείνεις δεμένη πάνω στο κρεβάτι περιμένοντας τον… ατρόμητο καβαλάρη, τουλάχιστον σκέψου ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα σε πάρει ο ύπνος!

Η υπόθεση βέβαια σοβαρεύει αν το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τον αγαπημένο σου αφορά θέματα… ανατομίας! Ο φτωχός εξοπλισμός ή η κατά συρροή αδυναμία του να… σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, είναι ένα θέμα που δεν παίρνει επιδιόρθωση! That’s all folks και αν σου κάνει! Αν αποφασίσεις ότι είσαι πολύ ερωτευμένη και δεν σε ενοχλεί, να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να σου γυαλίσει το μάτι από την έλλειψη και να αρχίζεις τις επιθέσεις στους ανυποψίαστους περαστικούς. Αλλά όπως θα έλεγε και η (παθούσα προφανώς!) γιαγιά μου ‘’καλό παιδί να ναι, παιδάκι μου, και να σε προσέχει!’’

Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην είσαι βιαστική. Δοκίμασε μερικές φορές πριν κατασταλάξεις στα τελικά σου συμπεράσματά και αν συνεχίσεις να είσαι απογοητευμένη τότε κάνε μία συζήτηση μαζί του ή ακόμα καλύτερα προσπάθησε να βρεις εσύ λύση στο πρόβλημα βάζοντας (ή βγάζοντας) λίγη φαντασία στη σχέση σας!