Σου αρέσει και έχεις προσπαθήσει να το δείξεις με όλους τους πιθανούς τρόπους (ναι ναι μέχρι και να του το πεις face to face) αλλά γενικά δεν πήρες και καμία αξιόλογη απάντηση πέρα από αερολογίες. Έτσι δεν είναι; Παρακάτω θα σου παρουσιάσω τα τρία σημάδια που σημαίνουν ότι μάλλον θα πρέπει να προχωρήσεις με κάποιον άλλον.

  1. Είναι πολύ απασχολημένος για να σε δει

Μπορεί να μιλάτε μέσα στην ημέρα και αυτό για σένα να είναι ένα σημάδι ότι σε γουστάρει όμως όταν η συζήτηση πηγαίνει στη συνάντηση τότε ξαφνικά έχει δουλειά και συνέχεια ακυρώνει. Οκ, είναι προφανές ότι σε συμπαθεί. Γιατί άλλωστε να δαπανήσει όλο αυτό το χρόνο για να σου στέλνει μηνύματα. Έχεις αναρωτηθεί γιατί προφασίζεται τόσες δικαιολογίες σχετικά με το πόσο απασχολημένος είναι; Αν πραγματικά ήθελε να είναι μαζί σου δεν θα κινούσε γη και ουρανό;

  1. Σου λέει ότι δεν θέλει σχέση

Και αν έχεις ξεπεράσει το πρώτο στάδιο και όχι μόνο μιλάτε αλλά βρίσκεστε κιόλας πρέπει να σωθείς από το δεύτερο «δράκο»! Είναι το σημείο που θα αρχίσει να σου λέει ότι «να μωρέ δεν είμαι σε φάση για σχέση, γιατί…. (συμπλήρωσε ελεύθερα)». Δεν έχει σημασία το ενδιαφέρον που σου παρουσιάζει, δεν θέλει την ευθύνη της σχέσης και εσύ απλώς σπαταλάς τον χρόνο σου.

  1. Προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή μόνο όταν είστε σε κόσμο

Υπάρχει λοιπόν μέσα στην παρέα ένας τύπος ο οποίος κερδίζει πάντα την προσοχή σου όσο είστε μέσα στην παρέα αλλά όταν είστε μακριά δεν ακούς νέα του, ίσως να σου στείλει κάποιο μήνυμα στο facebook ή να κάνει κάποιο like σε μια φωτογραφία σου. Εσύ θα σκεφτείς… είναι ντροπαλός ή είναι απασχολημένος. Και ναι, αυτός θα είναι και ο τρόπος που θα τον δικαιολογήσεις αλλά ΟΧΙ! Αν πραγματικά ενδιαφέρεται θα σου ζητήσει να βγείτε. Ακόμα και ένας ντροπαλός τύπος ξέρει τι πρέπει να κάνει!