Παλιά υπήρχαν τζέντλεμαν, δηλαδή άντρες που ήξεραν να πουν το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή κολακεύοντας μία γυναίκα. Σήμερα οι περισσότεροι είναι αδιόρθωτοι και δεν κάνουν καν προσπάθεια να φλερτάρουν. Ή όταν αποφασίζουν να το κάνουν πέφτουν στις κλασικές παγίδες κλισέ και λένε τις ίδιες φράσεις ξανά και ξανά, αυτές που νομίζουν πως αρέσουν στις γυναίκες. Και που να ΄ξεραν!

“Πρέπει να χαμογελάς περισσότερο”
Θέλεις να της πεις έμμεσα πως συνήθως είναι κακιά και στριμμένη; Ή πως έχει ωραίο χαμόγελο; Πες το δεύτερο κατευθείαν να τελειώνουμε μια και καλή γιατί μπορεί εσύ να το είπες με καλή διάθεση αλλά το όλο θέμα μπορεί να στραβώσει πανεύκολα.

“Είσαι πολύ γλυκιά όταν νευριάζεις”
Εεε, ναι… Ούτε για κομπλιμέντο μπορεί να το πάρει αυτό, ούτε θα σταματήσει να είναι τσαντισμένη. Και πως θα σου φαινόταν να είναι μόνιμα νευριασμένη από εδώ και πέρα αφού σου αρέσει η “γλύκα” της;

“Δείχνεις πολύ όμορφη χωρίς τα γυαλιά”
Ναι, χωρίς αυτά όμως θα κουτουλήσει στον τοίχο και τότε δεν θα δείχνει όμορφη. Ή πας και της παίρνεις φακούς επαφής και της λες να δοκιμάσει ένα καινούργιο στυλ. Σκέψου λίγο γαμώτο!

“Έχεις πολύ ωραίο στήθος”
Είστε και ασυγκράτητοι και τολμηροί ορισμένοι, αλλά αυτό το λες ΜΟΝΟ εάν έχετε πιει και είστε χαλαροί και έτοιμοι για όλα. Εάν το πεις λίγα λεπτά αφού έχετε συστηθεί και δεν σε χαστουκίσει, ή είναι απελπισμένη ή είσαι ο Μπραντ Πιτ και δεν έχει πρόβλημα να σου το δείξει κιόλας επί τόπου.

“Δείχνεις πιο ωραία με τα μαλλιά κάτω”
Επειδή εσύ είσαι φαλακρός και τα έχεις λίγα, δεν σημαίνει πως πρέπει να τα έχει συνέχεια μέσα στα μάτια της. Είσαι εκτός θέματος.

“Οδηγάς πολύ καλά για γυναίκα”
Πιστεύεις, όπως κάθε άντρας, πως είσαι κάτι μεταξύ Σένα και Σουμάχερ και πως κάνουμε μεγάλη χάρη στις γυναίκες που κρατάνε τιμόνι. Εάν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι είναι 2017 και η παραπάνω ατάκα είναι πιο παλιομοδίτικη και από το πρώτο σαραβαλάκι που οδήγησε ο πατέρας σου.

“Σίγουρα ήσουν πολύ ωραία γυναίκα στα νιάτα σου”
Το μεγαλύτερο έγκλημα από τη δημιουργία του κόσμου. Τιμωρείται με ισόβια σε υποθαλλάσια φυλακή. Μην το ξεστομίσεις ποτέ και για καμία περίπτωση. Μπορεί να χαμογελάσει αλλά ουσιαστικά πατάς κάλο με όλη σου τη δύναμη!

“Εκτός από όμορφη είσαι και έξυπνη”
Μην τολμήσεις να το πεις. Ο κλασικός διαχωρισμός ή όμορφη ή έξυπνη και σπάνια και τα δύο είναι απλά απαράδεκτος. Θα απολαύσεις ένα από τα πιο στραβωμένα χαμόγελα που έχεις δει ποτέ. Τύφλα να’ χει η Τζοκόντα!

“Σε χάζευα με τις ώρες παλιά στο σχολείο”
Μπράβο, μπράβο παλιέ συμμαθητή που σε έπιασε η ώρα να εξομολογηθείς. Μόλις κέρδισες το βραβείο του stalker του μήνα. Δεν είναι κομπλιμέντο αυτό, αλλά ατάκα από ψυχασθενή που θα την κάνει να ανατριχιάσει αναδρομικά!

“Είσαι διαφορετική από τις άλλες γυναίκες. Μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους”
Γεια σου ρε μέντιουμ! Πες μας τώρα και πέντε νούμερα και το Τζόκερ να κερδίσουμε το τζάκποτ!