Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που δεν σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί… Η προηγούμενη σχέση σου ήταν ένας άντρας που ήταν πολύ χαλαρός και άνετος, τόσο πολύ που σε έκανε να νομίζεις πως δεν ενδιαφέρεται και τόσο και πως πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει λίγο. Πρόσεχε τι εύχεσαι όμως, γιατί εάν ο τύπος που είστε μαζί τώρα παραδείχνει ενδιαφέρον και τα παρακάτω 15 σημάδια σου θυμίζουν πολλά, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα! Και χρειάζεται άμεση λύση!

Θυμώνει εύκολα
Με το παραμικρό τσαντίζεται. Από το πιο απλό μέχρι επειδή έμεινες παραπάνω στη δουλειά και δεν τηλεφώνησες που γι’ αυτόν θεωρείται “έγκλημα”. Και μην περιμένεις να σου δώσει ευκαιρία να “δικαιολογηθείς”. Δεν σε αφήνει ποτέ.

Ζηλεύει τα κομπλιμέντα των άλλων
Αντί να χαίρεται που έχει μία όμορφη γυναίκα δίπλα του που αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού, πιστεύει πως αυτό είναι ύποπτο και θα του γυρίσει μπούμερανγκ με κάποιο τρόπο. Ένα εντελώς τυχαίο και αθώο κομπλιμέντο μπορεί να του γυρίσει το μάτι ανάποδα!

Μη μιλήσεις για άλλον με ενθουσιασμό. “Φορτώνει”!
Έχεις συνάδελφο στη δουλειά που τον συμπαθείς απλά σαν άνθρωπο επειδή έχει χιούμορ και είναι καλή καρδιά; Στην τρίτη φράση σου γι’ αυτόν ο δικός σου έχει ήδη αλλάξει χρώμα και σε κοιτάζει με μισό μάτι. Και θα σε ρωτάει γι’ αυτόν από εδώ και πέρα συνέχεια και στο άσχετο!

Αλλάζει mood στο λεπτό
Εκεί που είναι ήσυχος και ήρεμος, ένα τηλεφώνημα που σου κάνουν από τη δουλειά τον κάνει αμέσως να αλλάξει ύφος και να αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα. Και μετά δεν είναι διόλου απίθανο να αρχίσει να υψώνει τη φωνή χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος.

Κάνει πως δεν τον ενδιαφέρει
Μιλάς για τους φίλους σου και δείχνει εκνευριστική αδιαφορία. Δήθεν πως δεν σ’ ακούει καν και δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που λες για εκείνους. Κατά βάθος βράζει και η ανασφάλειά του τον κάνει να μην σου ξαναμιλήσει την υπόλοιπη ημέρα!

Τσεκάρει τα πάντα στα social media προφίλ σου
Έκανες like σε post άλλου άντρα; Βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα! Άντε να του εξηγήσεις πως σου αρέσει το τραγούδι της Rihanna και όχι ο Νίκος που πόσταρε το τραγούδι. Αυτή τη τακτική του Big Brother στο Facebook μπορεί να καταστρέψει σε χρόνο dt μία σχέση.

Σε καρφώνει στα μάτια όταν είστε έξω 
Τόλμησες και χάζεψες για πάνω από 3 δευτερόλεπτα προς το μέρος που είναι μία αντροπαρέα; Για το υπόλοιπο της βραδιάς θα σε κοιτάζει στα μάτια λες και ευθύνεσαι ακόμα και που περπατάνε δίπλα σου άντρες στο μπαρ!

Είναι κτητικός
Θέλει να ξέρει που είσαι, με ποιον είσαι, πόση ώρα θα είσαι εκεί, τι ώρα θα γυρίσεις. Σίγουρα ένα ενδιαφέρον που βρίσκεται η σχέση σου μόνο κακό δεν είναι, αλλά το παραπάνω είναι κάτι πολύ πιο “άρρωστο”.

Ζηλεύει τις ζωές των άλλων
Επειδή τα έχουν καταφέρει στη ζωή τους, επειδή έχουν λεφτά, καλύτερο αυτοκίνητο, εξοχικό στο νησί, καλύτερη θέση στο σινεμά. Ζηλεύουν συνέχεια και καταντάει απίστευτα κουραστικό.

Ζηλεύει αυτά που φοράς
Δεν του αρέσει τίποτα. Το ένα παντελόνι είναι πολύ στενό, η μπλούζα που αφήνει τον έναν ώμο σου έξω θέλει να την κάψει, εκείνη η κοντή η φούστα του φέρνει εγκεφαλικό. Εάν το παρακάνει και δεν ηρεμεί από τις κουβέντες σου πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι και πως αυτά τα ρούχα τα φοράς γιατί θέλεις να δείχνεις όμορφη (και) για εκείνον, τότε ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.