Γνωρίζατε ότι η κλειτορίδα είναι το μόνο όργανο του σώματος που υπάρχει αποκλειστικά για σεξουαλική ευχαρίστηση; Και το blue balls δεν είναι απλώς ένας όρος που λένε οι δυσαρεστημένοι έφηβοι; Είναι όντως ένα πραγματικό πρόβλημα!

Δες παρακάτω 11 sex facts που στοιχιματίζω ότι δεν είχες ιδέα!

Fact 1: Το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο πέος στον κόσμο ανήκει στον 41χρονο Νεοϋορκέζο Jonah Falcon, του οποίου το… “εργαλέιο” είναι 24cm “χαλαρό” και 34cm σε στύση.

Fact 2: Η ώθηση για εκσπερμάτιση προέρχεται από το νωτιαίο μυελό. Δεν χρειάζεται εγκέφαλος.

Fact 3: Ο μέσος ανδρικός οργασμός διαρκεί 6 δευτερόλεπτα και ο μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.

Fact 4: Ο αριστερός όρχις συνήθως κρέμεται χαμηλότερα από τον δεξιό για τους δεξιόχειρες. Το αντίθετο ισχύει για τους αριστερούς.

Fact 5: Ένας στους έξι Αμερικανούς ηλικίας 14 έως 49 ετών έχει λοίμωξη από έρπητα των γεννητικών οργάνων HSV-2.

Fact 6: Μετά τα δάχτυλα και τους δονητές, τα κεριά είναι τα φαλλικά αντικείμενα που χρησιμοποιούν συχνότερα οι γυναίκες όταν αυνανίζονται. Όχι αναμμένα, ελπίζω!

Fact 7: Η πιο κοινή αιτία ρήξης πέους είναι ο έντονος αυνανισμός. Αν συμβεί αυτό, κάτι κάνετε λάθος.

Fact 8: Όταν δύο άνθρωποι φιλιούνται, ανταλλάσσουν μεταξύ 10 εκατομμύρια και 1 δισεκατομμύριο βακτήρια.

Fact 9: Ο μέσος κόλπος έχει μήκος 7 έως 10cm, αλλά μπορεί να επεκταθεί κατά 200% όταν διεγείρεται σεξουαλικά. Είναι ένα αισιόδοξο όργανο.

Fact 10: Παρά τα όσα ισχυρίζονται οι άνδρες, μόνο το 15% έχει πέος μεγαλύτερο από 18cm. Μόνο το 3% έχει πέος μεγαλύτερο από 20cm σε μήκος.

Fact 11: Οι οργασμοί μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο μιας γυναίκας για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του μαστού και κατάθλιψη.

Εσύ τί ήξερες από όλα αυτά τα sex facts; Σίγουρα αυτό που θα κρατήσουμε είναι το τελευταίο καθώς πρόκειται για θέμα ζωής και θανάτου!