Έχουμε γράψει πολλές φορές για τους άνδρες και την συμπεριφορά τους με την δική μας οπτική γωνία. Τώρα θα μιλήσουμε με βάση την επιστήμη και συγκεκριμένα την Helen Fisher που ειδικεύεται πάνω στην βιολογική ανθρωπολογία. Όπως καταλαβαίνεις, θα γραφτούν αλήθειες σε τούτο το άρθρο γιατί στο φινάλε ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε την επιστήμη;

Σύμφωνα λοιπόν με την Helen, ένας άντρας πάντα παρατηρεί 3 πράγματα μόλις βλέπει μια γυναίκα. Και αυτά δεν είναι τα γνωστά που σκέφτηκες, αλλά τα ακόλουθα:

1. Τα δόντια

Ένα χαμόγελο είναι ερωτεύσιμο αν είναι περιποιημένο. Δηλαδή ένα ελαφρύ κραγιόν και λευκά φροντισμένα δόντια είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει. Επιπλέον τα δόντια δείχνουν και τον τρόπο ζωής που ακολουθείς, γι’αυτό πρέπει να υπάρχει η απαραίτητη φροντίδα.

2. Η αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα που νιώθει ωραία με τον εαυτό της, έχει μια εντυπωσιακή εικόνα ικανή να τραβήξει το βλέμμα του άντρα. Αν δεν αγαπήσεις στο κάτω-κάτω εσύ η ίδια τον εαυτό σου, τότε ποιος;

3. Ο τρόπος που μιλάς

Προσπάθησε να μιλάς όσο πιο ευγενικά γίνεται και όσο πιο θηλυκά μπορείς. Με τις φίλες σου μπορεί να βρίζεις λίγο παραπάνω, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από κανέναν (σχεδόν) άντρα.