Το σεξ στην περίοδο μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικό από την κανονική σας ερωτική ρουτίνα. Ναι, σωστά ακούσατε. Μόλις μάθετε πώς το να κάνετε σεξ στην περίοδο σας, δεν θα σας εμποδίσει να απολαύσετε τα καλύτερα της ζωής. Αλλά τι κάνει το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου  να διαφέρει από την τακτική επαφή (εκτός φυσικά από το αίμα); Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την στιγμή της περιόδου σας στην κρεβατοκάμαρα;

Η διεισδυτική και μη διεισδυτική επαφή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως είναι απολύτως εντάξει, αρκεί να νιώθετε άνετα και να έχετε διάθεση. Για αιώνες, οι γυναίκες ένιωθαν ντροπή τόσο για τον αισθησιασμό όσο και για την έμμηνο ρύση τους. 

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη για την ψυχική και σωματική υγεία από το να κάνετε σεξ κατά την περίοδο, εάν εσείς και ο σύντροφός σας νιώθετε άνετα με αυτό. Ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας ήταν εδώ και καιρό η άγνοια και η αμηχανία. 

Το μεγαλύτερο όφελος μπορεί να είναι ότι η διεισδυτική επαφή είναι στην πραγματικότητα ευκολότερη και για τα δύο μέρη. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν την περίοδο ως ένα εξαιρετικό υγρό, και απολύτως φυσικό, υποκατάστατο του παραδοσιακού λιπαντικού. Τα υγρά της περιόδου είναι οργανικά και η τέλεια συνέπεια για να το κάνετε με τον σύντροφό σας.

Ο κύριος λόγος που κάνουμε έρωτα είναι γιατί νιώθουμε καλά και το θέλουμε. Τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου σας μπορεί πραγματικά να είναι πιο διασκεδαστικό; Αυτό δεν είναι απλά μια γνώμη αλλά χάρη στις ορμονικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου, η σεξουαλική σας ορμή μπορεί να είναι υψηλότερη σε ορισμένες περιόδους του μήνα από άλλες. Αυτό μπορεί να συμβεί ενώ έχετε κηλίδες ή στην περίοδο σας.

Τα ζευγάρια πάντα βρίσκουν δημιουργικούς και θετικούς τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους — είτε ο σύντροφός τους έχει έμμηνο ρύση είτε όχι. Το μόνο απαραίτητο στοιχείο είναι να αποτελούν όλα επιθυμία και των δύο.