Ας μιλήσουμε για όλες εκείνες τις φορές που οι άντρες μας αράδιασαν ψέματα και ψέματα, προκειμένου να αποφύγουν την ξεκάθαρη αλήθεια. Η αλήθεια που είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον, βγαίνει πάντα στην επιφάνεια και είναι πιο σκληρή ακόμα. Διότι φίλη μου, είναι διαφορετικό ένας άντρας να σου μιλήσει ξεκάθαρα και να σου ομολογήσει ότι δεν σε θέλει και διαφορετικό να σου λέει δικαιολογίες για την συμπεριφορά του και τελικά να μαθαίνεις ότι είναι με άλλη ή ότι γύρισε στην πρώην του.

Η αγάπη και ο έρωτας είναι απλά μαθηματικά. Αν σε θέλει, θα στο δείξει με χίλιους τρόπους. Όταν βλέπεις ότι αρχίζει τις δικαιολογίες, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Πάντως, τέσσερις είναι αυτές που αν τις ακούσεις, πρέπει να σε βάζουν σε σκέψεις.

1. Δεν σε ξέρω πολύ καλά ακόμα

Αν αυτό στο πει μετά από ένα μήνα που βγαίνετε και μιλάτε, τότε μην βιαστείς να πεις πόσο καλός είναι που ακόμα δεν βιάζεται να κάνει κίνηση όπως οι άλλοι. Όταν ένας άντρας σε θέλει, είναι πολύ δύσκολο να μην στο δείξει και να μην κάνει τίποτα.

2. Συγγνώμη για το μήνυμα, αλλά είχα πολλή δουλειά

Η αιώνια δικαιολογία που πρέπει να πάψεις να την πιστεύεις, γιατί δεν πρόκειται να σταματήσουν να την λένε. Όση δουλειά και να είχε, δύο λεπτά δεν μπορεί να μην βρήκε χρόνο να απαντήσει στο μήνυμα σου. Όταν θέλεις κάποιον, του απαντάς όσο πιο γρήγορα μπορείς, ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο να σηκώσεις κεφάλι απ’την δουλειά. Μεταξύ μας, το πιο πιθανό είναι να μην έκανε και τίποτα απολύτως.

3. Είμαι πολύ μπερδεμένος και θέλω να μείνω μόνος μου

Μην παίρνεις τοις μετρητοίς το “μόνος”, είναι τρόπος του λέγειν. Όταν ένας άντρας ξεκινήσει τα έχω μπερδευτεί/πνίγομαι/θέλω να μείνως μόνος μου/θέλω τον χρόνο μου/θέλω την ηρεμία μου, τότε ξεκάθαρα υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή του.

4. Έχω πολλά στο κεφάλι μου

Όταν ακούσεις αυτή την ατάκα, φύγε από μόνη σου. Γιατί αν βλέπει κι εσένα σαν μια υποχρέωση που έχει να κάνει μέσα στην ημέρα, τότε δεν έχει νόημα. Σκοπός είναι όταν μιλάει μαζί σου, να τον ηρεμείς και να τον χαλαρώνεις και όχι να το βλέπει σαν αγγαρεία.