Όσο και να αγαπώ το καλοκαίρι (θα μου λείψει αλήθεια), σαν το φθινόπωρο και τον χειμώνα δεν είναι. Όλα γίνονται πιο αγαπησιάρικα/χουχουλιάρικα και μια σχέση σίγουρα μπορεί να σταθεί περισσότερο αυτούς τους μήνες. Γιατί όμως είναι η καλύτερη εποχή για να δώσεις μια ευκαιρία στην ζωή σου και να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση; Εγώ θα σου πω φίλη μου.

1. Τα κρύα βράδια

Όχι πες μου. Υπάρχει κάτι πιο ωραίο απ’το να ξαπλώνεις με τον φίλο σου κάτω από ένα πάπλωμα και να κοιμάστε αγκαλιά; Το καλοκαίρι αυτό απλά δεν γίνεται. Ο ένας πιάνει την μία άκρη και ο άλλος την άλλη. Όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο, διαφορετικά θα σκάσετε απ’την ζέστη.

2. Μπορείς να κάνεις περισσότερες δραστηριότητες με τον σύντροφο σου

Μιας και ο καιρός δεν βοηθάει στο να κάνεις πολλές βόλτες μαζί του, το σπίτι αποκτά άλλο νόημα. Μπορείτε να δείτε ασταμάτητα ταινίες υπό το φως των κεριών και παρέα ένα ποτήρι κρασί (είμαι ρομαντική ψυχή, ναι), να μαγειρέψετε, να πιείτε το καφέ παρέα ενώ διαβάζετε ή ακόμα και να δουλέψετε μαζί. Περνάτε χρόνο χωρίς απαραίτητα να βαριέστε.

3. Φοράς τα φούτερ του

Φούτερ/πουκάμισα/φόρμες/μπλουζάκια τα φοράς όλα. Δεν είναι αυτό σημαντικός λόγος; Είναι απόλυτα σέξι να φοράς το φούτερ του φίλου σου και να κουκουλώνεσαι με αυτό, ενώ είναι πολύ ωραίο το αίσθημα να τον νιώθεις μαζί σου και στην πραγματικότητα βρίσκεται αλλού.

4. Έχεις περισσότερο ενθουσιαμό για τις διακοπές

Ξέρεις, τζάκι/κρύο/χιόνι/βροχή/αγκαλιές/ζεστά ροφήματα, είναι όσα σκέφτεσαι κάθε φορά που διοργανώνεις διακοπές με τον φίλο σου τον χειμώνα. Δεν είναι όλα αυτά δέλεαρ για να αρχίσεις να σκέφτεσαι την σχέση με εκείνον που δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα;