Το σκηνικό ίδιο. Γνωρίζεις κάποιον, οι πρώτες ημέρες είναι από καλές μέχρι πολύ καλές, αρχίζει να σ’αρέσει επικίνδυνα μέχρι τελικά εκείνος να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Συγκεκριμένα βέβαια από εσένα. Εννοείται ότι αμέσως ρίχνεις όλο το φταίξιμο πάνω του, χωρίς να σκεφτείς καθόλου την πιθανότητα ότι κάπου μπορείς να φταις κι εσύ.

Εμείς λοιπόν θα σου πούμε αυτό ακριβώς. Ότι φταις. Και οι λόγοι είναι πάρα πολύ απλοί, γι’αυτό δώσε προσοχή για να μην βρεθείς πάλι γρήγορα σε αυτή την θέση:

1. Έχασε το ενδιαφέρον του

Οι άντρες θέλουν λίγο να διεκδικήσουν. Να μην είσαι εύκολη αλλά όχι και πολύ δύσκολη. Αν του τα δίνεις όλα στο πιάτο έτοιμα και γρήγορα, τότε δεν πρόκειται να μείνει ακριβώς γιατί το ενδιαφέρον του έκανε φτερά. Εν ολίγοις, βαρέθηκε.

2. Άλλαξαν οι ρόλοι

Στην σημερινή εποχή προφανώς δεν είναι μόνο ο άντρας κυνηγός. Άλλωστε σύμφωνα με όσα λένε πολλοί άντρες εκεί έξω, τους αρέσει και οι γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση και γενικά να δείχνουν πόσο τους θέλουν στην ζωή τους. Όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν όλο το παιχνίδι να το ξεκινήσουν και να το συνεχίσουν οι ίδιοι, επομένως πιθανόν να έπεσες στην περίπτωση του άντρα που ήθελε να «κυνηγήσει» και τελικά το έκανες εσύ.

3. Έβγαλες λάθος συμπεράσματα

Οκ, ίσως να μην είναι τελείως το φταίξιμο μόνο δικό σου, αλλά αν πίστεψες ότι είστε μαζί και του ανακοίνωνες με πολλή χαρά τα σχέδια που θα ήθελες να κάνετε μαζί, τότε πιθανόν να φρίκαρε. Ειδικά αν κατά την δική του άποψη πίστευε ότι δεν σου είχε δείξει κάτι για δέσμευση.

4. Κακό timing

Συμβαίνει σε όλους. Μπορεί η δική του φάση να ήταν διαφορετική απ’την δική σου. Μπορεί απλά να ήθελε να περάσει καλά και ως εκεί. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το σωστό θα ήταν να είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή, οπότε σου δίνουμε λίγο δίκιο.