Αυτά είναι τα σημάδια, σύμφωνα με την επιστήμη, που σου δείχνουν πως το αγόρι απέναντι είναι το άλλο σου μισό!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και απαιτητικές. Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που μέσα σε μια σχέση νιώθουμε οικειότητα, ασφάλεια, ευτυχία και ένα αίσθημα ικανοποίησης. Γιατί με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, απλά ταιριάζουμε. Τόσο όμορφα και τόσο εύκολα.
Ποια είναι όμως τα σημάδια που φανερώνουν πως ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου  είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα; Αν αναρωτιέσαι, έχουμε την απάντηση.

1 Περνάτε τέλεια όταν ταξιδεύετε μαζί
Οι ταξιδιωτικές μας συνήθειες φανερώνουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, τις παραξενιές μας, τα γούστα μας και τις απαιτήσεις μας. Αν λοιπόν συμφωνείτε τόσο στην επιλογή προορισμών, όσο και στην ποιότητα των διακοπών να ξέρεις πως το πράγμα έχει δυνατότητες! Αν από την άλλη σου προτείνει κάμπινγκ και εσύ ονειρεύεσαι πεντάστερο, άστο καλύτερα…

2 Έχετε κοινά ενδιαφέροντα
Φυσικά δεν εννοούμε να έχετε τα πάντα κοινά, γιατί κάπου εκεί θα είστε περισσότερο σαν αδέρφια και λιγότερο σαν ζευγάρι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες όμως ο ιδανικός αριθμός κοινών ενδιαφερόντων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι δυο με τρία. Ούτε παραπάνω, ούτε λιγότερα.

3 Έχετε βρει τις ισορροπίες σας
Το πιο μαγικό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι είναι το κούμπωμα. Γιατί ίδιοι χαρακτήρες δεν μπορείτε να είστε, εκ των πραγμάτων, αρκεί όμως να είστε σαν δυο κομμάτια παζλ που κλειδώνουν σωστά. Αν για παράδειγμα εσύ είσαι αρκετά σπιτόγατα και ήρεμη και εκείνος δραστήριος και γεμάτος ενέργεια ο ένας θα παρακινεί τον άλλον και θα συναντιέστε κάπου στη μέση.

4 Σε κάνει να νιώθεις όμορφα
Αυτό αρκεί. Δεν αρκεί; Γιατί τι να τα κάνεις τα ζώδια, το σωστό timing, το εκρηκτικό κρεβάτι αν δεν σε κάνει να περνάς καλά, να νιώθεις όμορφα και να ακτινοβολείς από ευτυχία; Όχι πες μου τώρα εσύ…