Το να αισθάνεσαι μοναξιά ή θλίψη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι φυσιολογικό σε περίπτωση που είσαι single αλλά θέλω να σκεφτείς καλά πως δεν είσαι μόνη σου σε όλο αυτό. Αν μάλιστα χώρισες πρόσφατα τότε σίγουρα όλο αυτό μπορεί να σου φαίνεται πιο δύσκολο αφού η πληγή είναι ακόμα … “φρέσκια”. Τι θα μπορούσες όμως να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα;

Κανόνισε ένα πιτζάμα πάρτυ με τις φίλες σου – Ποιος είπε ότι το πιτζάμα πάρτυ μπορεί να είναι μόνο για παιδιά; Διοργάνωσε και εσύ το δικό σου εντυπωσιακό πάρτυ με τις φίλες σου και είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε υπέροχα. Μάλιστα για να μπεις τελείως στο κλίμα μπορείς να αγοράσεις σούπερ πιτζάμες μπαίνοντας στα Marks & Spencer. Εμείς βρήκαμε ήδη το αγαπημένο μας σετάκι. CaptureCapture

Αγόρασε καινούρια εσώρουχα – Το ότι μπορεί να μην έχεις αυτή τη στιγμή ενεργή ερωτική ζωή δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις σε λίγο καιρό, άλλωστε αυτό είναι κάτι προσωρινό. Ναι, συμφωνώ με την άποψη ότι τα εσώρουχα με μια νέα σχέση είναι σαν καινούρια αφού τα βλέπει πρώτη φορά αλλά γιατί να μη το πας εσύ ένα βήμα παραπέρα και να αγοράσεις ένα σετ. Μάλιστα, είναι γνωστό πως αν αγοράσεις καινούρια εσώρουχα η ψυχολογία σου φτιάχνει αμέσως. Που θα βρεις καινούρια; Στο Marks & Spencer φυσικά.

CaptureCapture

Κάντε μια περιποίηση με τις κολλητές – Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να είσαι με τις κολλητές στο πιτζάμα πάρτυ και να κάνετε κάτι για  εσάς ώστε να σας φτιάξει η διάθεση. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια περιποίηση χεριών; Έτσι μπορείς να φτιάξεις και τα νύχια σου. Θα σου πω ένα μυστικό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα νύχια στη γυναίκα είναι μέσα στα πρώτα 3 χαρακτηριστικά που κοιτάνε. Εσύ δεν πρέπει λοιπόν να έχεις περιποιημένα άκρα; Εμείς μπήκαμε στα Marks & Spencer και βρήκαμε ένα απίθανο σετ περιποίησης άκρων που σίγουρα μπορείς να κάνεις δικό σου.

Capture

Φάε όσες περισσότερες σοκολάτες μπορείς – Πρώτα από όλα γιατί δεν έχεις κανέναν να σου πει να μη το κάνεις, ακόμα και ο γυμναστής για εκείνη την ημέρα κάνει τα στραβά μάτια. Κάτσε λοιπόν με την αγαπημένη σου ταινιά και τις φίλες σου τρώγοντας όσες περισσότερες σοκολάτες μπορείς. Και αν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Κάνε μια βόλτα πριν από τα Marks & Spencer. Αν έχεις επιλέξει ρομαντική κομεντί και πιστεύεις ότι θα κλαις, τότε θα πρέπει να προμηθευτείς λίγα περισσότερα σοκολατάκια από αυτά που υπολογίζεις.

Capture

Μη νοιάζεσαι, μέρα είναι θα περάσει. Θα δεις που την επόμενη χρονιά θα είσαι με το αγόρι των ονείρων σου αγκαλιά, θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς.