Οι τσακωμοί σε μία σχέση υπάρχουν, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητα κακό. Το ζήτημα είναι να μην φτάνουν σε άλλο άκρο. Όλα τα ζευγάρια που λες, όσο και να αγαπιούνται και να είναι όλα ρόδινα και τέλεια, θα τσακωθούν σίγουρα για τα παρακάτω και μάντεψε… κανείς δεν μπορεί να βρει το δίκιο του. Γιατί ξέρεις, αν τσακωθείς με τον/την σύντροφο σου, τότε είτε έχεις δίκιο, είτε όχι, θα το διεκδικήσεις μέχρι τέλους.

Ταυτίσου:

1. Τι μουσική θα παίξει στο αυτοκίνητο

Αν δεν συμβαδίζετε στις μουσικές επιλογές, τότε θα τσακωθείτε πολλές φορές για την μουσική που θα παίζει στο αυτοκίνητο. Ο ένας θέλει έντεχνο, ο άλλος θέλει house, άντε να βρεις άκρη. Ας νικήσει ο καλύτερος.

2. Τι θα φάτε για βραδινό

Ε, ναι! Ε, ΝΑΙ. Το βράδυ που επιτέλους βρίσκεστε και πεινάτε και οι δύο μετά από μία κουραστική ημέρα, ξεκινάει η γκρίνια για το τι θα φάτε. Ο ένας πίτσα, ο άλλος σουβλάκι. Τι παραγγέλνεις, λοιπόν; Θα σου πω εγώ. Στείλτον να σου πάρει σουβλάκι και παρήγγειλε μια πίτσα για εκείνον, ειδάλλως σας βλέπω νηστικούς.

3. Που θα πάτε διακοπές

Εδώ καλό είναι να μην υπάρχουν εγωισμοί, γιατί σημασία δεν έχει το μέρος που θα πάτε, αλλά ότι θα είστε μαζί και μόνοι σας. Δεν είναι αυτό που θες, άλλωστε;

4. Ο ένας κοιμάται νωρίς, ο άλλος αργά

Εδώ δώσε λίγη προσοχή. Οκ, μπορεί να χρειάζεται να ξυπνήσεις χάραμα για να πας για δουλειά, αρά κοιμάσαι νωρίς το προηγούμενο βράδυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο πρέπει να κάνει και ο σύντροφος σου. Μπορεί να ανησυχείς που εκείνος είναι έξω με την παρέα του, αλλά όσο δεν ζει την δική σου ζωή και το αντίθετο, δεν πρόκειται κανείς απ’τους δύο να καταλάβει τον άλλον.

5. Τι θερμοκρασία πρέπει να έχει το δωμάτιο

Αυτό περισσότερο το βιώνεις το καλοκαίρι που κάνει ατελείωτη ζέστη, το κλιματιστικό καίει όλη μέρα, αλλά το βράδυ ρε παιδί μου ανοίγεις παράθυρο και κάτι γίνεται. Αν το δωμάτιο είναι ψυγείο, πώς να κοιμηθείς ανθρώπινα; Βέβαια όλοι οι άντρες (σχεδόν) το θέλουν κατάψυξη τον χώρο γι’αυτό πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί μια λύση.