Είσαι στην φάση που νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις μια σχέση με σωστές και σοβαρές βάσεις. Ωστόσο όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ και κάνουμε σχέδια γι’αυτό, κάποιος άλλος γελάει αφάνταστα μαζί μας και προφανώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε αυτή την φάση, α) πατ-πατ συμπαράστασης στην πλατούλα από εμάς και β) ήρθε η στιγμή να βελτιώσεις κάποια πράγματα γιατί έχουν κι αυτά μερίδιο ευθύνης:

1. Έχεις τρομερά υψηλές απαιτήσεις

Καλά κάνεις απ’την μία γιατί αυτό σημαίνει ότι νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου, αλλά απ’την άλλη μην περιμένεις έτσι να βρεις κάποιον. Αν τους περνάς από κόσκινο όλους, είτε για την εξωτερική εμφάνιση, είτε για τους τρόπους συμπεριφοράς τους, πάντα (και στο υπογράφουμε αυτό) θα βρίσκεις ελαττώματα. Κανείς δεν είναι τέλειος, γι’αυτό ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου και θα μας θυμηθείς. Προς Θεού, μην συμβιβαστείς με κάτι πολύ κακό προκειμένου να κάνεις σχέση. Όλα θέλουν το μέτρο τους.

2. Φοβάσαι μην πληγωθείς

Έχεις βρεθεί σε αυτήν την θέση και φοβάσαι μην πληγωθείς ξανά. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερή και να βρεις τον ένα και μοναδικό για να μην γίνει αυτό, ωστόσο υπάρχει εννοείται η πιθανότητα αυτή. Αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται, γιατί όλα στην ζωή είναι μαθήματα. Ακόμα και το να πληγώνεσαι από κάποιον άντρα. Μαθαίνεις να γίνεσαι πιο σκληρή και φυσικά να μπορείς να αντιμετωπίζεις καλύτερα ανθρώπινες συμπεριφορές.

3. Δεν αγαπάς τον εαυτό σου

Πως περιμένεις λοιπόν να το κάνουν οι άλλοι; Μπορεί αυτά που μπορεί να μην σ’αρέσουν πάνω σου, κάποιος άντρας να τα βλέπει πολύ γοητευτικά και σέξι. Γι’αυτό γέμισε αυτοπεποίθηση και θα δεις ότι κάποιος θα πάρει το μήνυμα που πρέπει.

4. Δεν δείχνεις διαθέσιμη

Αν βγαίνεις έξω για παράδειγμα και είσαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι, ακόμα και κάποιος ενδιαφέρεται για σένα δεν θα σε πλησιάσει ποτέ, αφού θα του έχεις δώσει τελείως λάθος μηνύματα. Όταν είσαι με τις φίλες σου, να χαίρεσαι α. την παρέα και β. τον κόσμο γύρω σου.

5. Δεν αναγνωρίζεις τα σημάδια

Να μην καταλαβαίνεις δηλαδή πότε ένας άντρας σε θέλει. Οκ, κάποιες φορές δεν είναι όλα ξεκάθαρα, αλλά όταν κάποιος σε φλερτάρει επί ώρα ή σου στέλνει μηνύματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τότε είναι φως φανάρι. Μην αφήνεις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σου.