Οι άντρες είναι πλάσματα που συνεχώς πιέζονται και τρομοκρατούνται με το παραμικρό. Όχι βέβαια ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε αθώες, αλλά είναι ένα τσικ υπερβολικοί κάθε φορά. Αυτό που εμείς βρίσκουμε λογικό και φυσιολογικό, εκείνοι το αντιλαμβάνονται ως το τέλος του κόσμου. Τους λούζει κρύος ιδρώτας και εμείς καταλήγουμε να τους ψάχνουμε στα amber τα alert.

Ας μιλήσουμε όμως για τις γυναικείες συμπεριφορές που τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση:

Συμπεριφορά 1η: Η ζήλεια χώρις όριο

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις εδώ. Η ζήλεια είναι ωραίο να υπάρχει σε μία σχέση, αλλά όταν ξεπερνάει τα όρια, τότε γίνεται αφορμή για τσακωμούς και γκρίνιες. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα, αλλά οι άντρες την φοβούνται περισσότερο. Καταδικάζουμε την αφόρητη ζήλεια από όποιον κι αν προέρχεται.

Συμπεριφορά 2η: Επιβεβαίωση συνέχεια και στα πάντα

Όλες θέλουμε να είμαστε με κάποιον που μας θαυμάζει και μας θέλει ακόμα και τις πιο κακές ημέρες που το μαλλί μας δεν λέει να στρώσει. Ωστόσο, κάποια στιγμή αυτό κουράζει απίστευτα και σε αυτό τους ρίχνουμε δίκιο.

Συμπεριφορά 3η: Κριτική απ’τις λίγες για τις άλλες γυναίκες

Δεν τους αρέσει και τους ξενερώνει. Το κράξιμο προς τις άλλες γυναίκες, δείχνει ότι ζηλεύουμε τόσο πολύ και φανερώνει στοιχεία του χαρακτήρα που δεν γίνονται αποδεκτά.

Συμπεριφορά 4η: Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλάθουμε

Εντάξει, ας το παραδεχτούμε. Έχουμε τα πρωτεία για να φτιάχνουμε σενάρια κάθε φορά που δεν σηκώνει το τηλέφωνο, αλλά πρέπει να βάλουμε ένα stop κάποια στιγμή σε αυτή την παράνοια. Στο φινάλε, αν θέλουν να γίνουν άπιστοι, θα γίνουν ακόμα κι αν σηκώνουν το τηλέφωνο με το πρώτο χτύπημα.

Συμπεριφορά 5η: Το -χωρίς όρια- κράξιμο για τον πρώην

Το αξίζει ο πρώην το κραξιματάκι του, αλλά όχι μπροστά στον επόμενο. Γιατί μπορεί εκείνοι να βρίζουν την πρώην που τους πλήγωσε, αλλά δεν θέλουν με τίποτα να μας ακούσουν να κάνουμε το ίδιο.