Είμαστε μια ανάσα από τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μια γρήγορη, καυτή, ακανόνιστη ανάσα…εμπνευσμένη από τις πιο ερωτικές-ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών! Αν είσαι στη φάση να δοκιμάσεις κάτι νέο και να νιώσεις πρωταγωνίστρια… απλά κάνε scroll!

H Library Scene στο “Atonement” με τους Κίρα Νάιτλι και Τζέιμς ΜακΑβόι

 

Φορέστε τα καλύτερα βρετανικά ρούχα της δεκαετίας του 1930 και κατευθυνθείτε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας. Εάν η βιβλιοθήκη είναι κλειστή ή κάτι τέτοιο, βάλτε τον άνθρωπό σας να σας στριμώξει πλήρως στον πάγκο της κουζίνας. Σηκώστε το φόρεμά σας, τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του και φιλήστε τον σα να μην υπάρχει αύριο!

Η σκηνή από το “Blue Valentine” με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μισέλ Γουίλιαμς

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έβαλε το στόμα του ανάμεσα στα πόδια της Μισέλ Γουίλιαμς, γκρινιάζοντας ενώ κουνούσε το κεφάλι του με τον σωστό τρόπο.

Δοκιμάστε να φορέσετε μια κοντή φούστα για να σας βγάλει τα εσώρουχα. Αφήστε τα υπόλοιπα ρούχα σας. Με τα γόνατα λυγισμένα, τοποθετήστε τους γοφούς σας κοντά στην άκρη του κρεβατιού ενώ εκείνος γονατίζει στο πάτωμα. Χάιδευέ του το κεφάλι και βάλε λίγη γκρίνια αν σου βγει!

Η σκηνή του πιάνου από το “Pretty Woman” με τον Richard Gere και την Julia Roberts

Φορέστε εσώρουχα κάτω από μια ρόμπα. Ξαπλώστε ανάσκελα στο πιάνο με ουρά (ή, για να είμαστε πιο ρεαλιστές, στο τραπέζι σας) ενώ στέκεται ανάμεσα στα γόνατά σας και σας χαϊδεύει σε όλο το σώμα δίνοντας φιλιά κατά μήκος και πλάτος!

Η πρώτη σκηνή από το “No Strings Attached” με τον Ashton Kutcher και τη Natalie Portman

Η κλασική ιεραποστολική στάση είναι τέλεια ειδικά όταν είναι η πρώτη σας φορά γενικώς ή μαζί! Φορέστε κι ένα χαριτομένο σουτιέν και αφεθείτε στην πρώτη επαφή που είναι τόσο ζουζουνιάρικη…ειδικά αν σκεφτείς και τον Ashton Kutcher να συμμετέχει!

Η σκηνή της βροχής από το “The Notebook” με τους Ryan Gosling και Rachel McAdams

Βροχή, χρόνια παγωμένου πάθους και βρεγμένος Ράιαν Γκόσλινγκ. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα άλλο που θα μπορούσατε να θέλετε.

Σας παίρνει και σας μεταφέρει, πιέζοντάς σας σε τυχαίους τοίχους ενώ σκίζει μερικά κομμάτια ρούχων. Αν πάτε στο κρεβάτι, βάλτε τον να ξεκινήσει με αργές λικνιζόμενες ωθήσεις και μετά να σας τραβήξει προς τα πάνω ώστε να καθίσετε στην αγκαλιά του μέχρι να καταλάβετε επιτέλους γιατί όλη αυτή η φασαρία!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.