Βγαίνετε κάμποσο καιρό, το πράγμα μεταξύ σας φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά και όλα μοιάζουν όμορφα με εσένα να κυκλοφορείς με το χαμόγελο μέχρι τ’αυτιά. Σε προβληματίζει όμως το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση για να βρεθείτε ερωτικά, οπότε κάπως έτσι ξεκινούν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες. Ψυχραιμία. Υπάρχουν λόγοι που εξηγούν γιατί ακόμα δεν έχει προτείνει κάτι τέτοιο:

1. Δεν έχει σεξουαλική εμπειρία

Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται τον χρόνο του, ειδικά αν έχει καταλάβει ότι η δική σου σεξουαλική εμπειρία είναι μεγαλύτερη. Εϊναι λογικό να κομπλάρει αν του αρέσεις πολύ.

2. Νιώθει «άσχημα» για κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος του

Αυτό δεν αφορά μόνο εμάς τις γυναίκες. Και οι άντρες νιώθουν άσχημα για δικές τους ατέλειες και πόσο μάλλον για τα προσόντα τους. Δείξε κατανόηση.

3. Είναι λίγο πιο συντηρητικός

Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι το σεξ μετά το τρίτο ραντεβού, είναι βιαστικό. Θέλουν να μάθουν καλύτερα τον άνθρωπο που συναναστρέφονται πριν προχωρήσουν. Αυτό δεν είναι κακό και ίσως ο φίλος σου να περιμένει την ιδανική και κατάλληλη στιγμή για να γίνουν όλα τέλεια. Δεν σκέφτονται όλοι οι άντρες το σεξ απ’το πρώτο ραντεβού, προφανώς.

4. Φοβάται την απόρριψη

Αν σε έχει πολύ ψηλά στα μάτια του, τότε σίγουρα δεν θέλει να βιαστεί γιατί φοβάται μην πάει κάτι στραβά. Σε αυτό, μπορείς να τον βοηθήσεις εσύ ώστε να τον κάνεις να αισθανθεί πιο σίγουρος για σένα και πιο οικεία. Εκδηλώσου λίγο περισσότερο.

5. Εντάξει, δεν καίγεται και τόσο όσο εσύ

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά. Μπορεί να νομίζεις ότι οι άντρες ξυπνούν και κοιμούνται με το σεξ στο μυαλό τους, αλλά δεν είναι έτσι. Ο φίλος σου πάντως αν δεν το σκέφτεται και τόσο έντονα τώρα που είστε στις αρχές, είναι κακό σημάδι. Μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς τι θα κάνεις μαζί του.