Έχεις απολαύσει ένα βράδυ όλο πάθος με τον σύντροφό σου και έρχεται εκείνη η στιγμή που πρέπει να αποφύγεις ορισμένες συνήθειές, για να μη… σκοτώσεις όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης! Διάβασε 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις μετά το sex, για να γλιτώσεις γκρίνια και τσακωμούς:

Πηγαίνετε αμέσως για μπάνιο:

Μπορεί να θέλετε να πλυθείτε και θεωρείτε καλή ιδέα να πάτε αμέσως στο μπάνιο, αυτό όμως θα εκνευρίσει τον σύντροφο σας. Η αναμονή ακριβώς μετά το sex θα του προκαλέσει νεύρα τις περισσότερες φορές και θα αποφασίσει να κοιμηθεί, χωρίς να σας περιμένει.

Συνεχίζετε την δουλειά σας:

Μπορεί να είχατε αφήσει κάτι στην μέση πριν, αλλά δεν είναι και η καλύτερη τακτική να επιστρέψετε στην δουλειά σας αμέσως μετά το sex. Θα κάνετε τον σύντροφο σας να νιώσει άσχημα και είναι πολύ πιθανό να πιστέψει πως και αυτόν τον αντιμετωπίζετε ως μία ακόμη… δουλειά!

Κοιμάστε αμέσως:

Μπορεί εσείς να νιώθετε υπέροχα και να θέλετε να κοιμηθείτε μετά το sex, αλλά έτσι μπορεί σε εκείνον να δημιουργήσετε έντονο προβληματισμό και ανασφάλεια για την σεξουαλικότητα του και τις επιδόσεις του. Μην του γυρνάτε την πλάτη! Πάρτε τον μία αγκαλίτσα, πείτε του κάτι γλυκό και μετά έχετε όλη την ώρα μπροστά σας να κοιμηθείτε.

Παίζετε με το κινητό σας:

Τα e-mail σας, οι συζητήσεις με τους φίλους σας, το facebook, το twitter και… όλα, μπορούν να περιμένουν μέχρι το επόμενο πρωί! Εκτός βέβαια αν είναι κάτι επείγον! Αφήστε το κινητό στην άκρη και μην χάνετε την… μαγεία της ερωτικής στιγμής!

Κοιμάστε σε χωριστά δωμάτεια:

Αν δεν βολεύεστε, αν το ένα σας ξινίζει και το άλλο σας… βρωμάει δεν χρειάζετε να φύγετε και να κοιμηθείτε σε διαφορετικό κρεβάτι! Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακωθείτε με τον αγαπημένο σας και να έχετε για το υπόλοιπο της βραδιάς συνέχεια γκρίνια!

About The Author