Το πρώτο ραντεβού είναι γεμάτο άγχος, προετοιμασία και λίγο αμήχανες κουβέντες. Και όπως και πολλά άλλα πράγματα, έχει και αυτό τους κανόνες του. Προφανώς μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και κάποια άλλα έχουν παραμείνει ίδια και αμετάβλητα. Ποιοί είναι όμως οι νέοι κανόνες τουπρώτου ραντεβού που κάθε άντρας που μας αρέσει, θα θέλαμε να γνώριζε;
Το να του στείλεις το link του κειμένου, πριν βγείτε, είναι προαιρετικό και σωτήριο!

1 Ζήτησε της να βγείτε
Είναι τόσο απλό και όμως οι άντρες κάποιες φορές το κάνουν τόσο δύσκολο. Ένας καφές είναι ένας καφές και ένα ποτό είναι απλά ένα -άντε τρια τέσσερα- ποτά. Δεν είναι δέσμευση, δεν είναι πεζοπορία στον Όλυμπο. Είναι απλά μια ερώτηση για ένα ραντεβού και μας αρέσει τόσο πολύ όταν την κάνουν.

2 Κάνε της ένα κομπλιμέντο
Λατρεύουμε τα κομπλιμέντα, γιατί να το κρύψουμε; Θέλουμε να τα ακούμε και θέλουμε εκείνος που τα κάνει να τα εννοεί. Και ναι, τα εκτιμούμε περισσότερο από το να μας πιάσει τη μέση ή το μπούτι.

3 Ρώτησε πράγματα για τη ζωή της
Δείχνει ενδιαφέρον, περιέργεια για το τομάρι μας και ναι μας κολακεύει. Ένας άντρας που θέλει να μάθει πράγματα για εμάς, είναι ένας άντρας που θα εκτιμήσουμε πολύ.

4 Μην περιμένεις μέρες για να στείλεις ξανά
Ο κανόνας των τριών ημέρων είναι τόσο αρχαίος όσο και τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Η αλήθεια είναι πως στην εποχή μας οι μάσκες έχουν πέσει και ένας άντρας που δεν διστάζει να στείλει μήνυμα την επόμενη ακριβώς ημέρα καταγράφεται στον σκληρό μας δίσκο ως κελεπούρι!

5 Βάλε όρια στα ποτά σου
Το να πιεις δυο ποτάκια παράπανω σε ένα ραντεβού και μερικά σφηνάκια τεκίλας σημαίνει πως περνάς πολύ καλά. Το να έχεις απέναντι σου όμως κάποιον που κατεβάζει τα τζιν τόνικ με λαιμαργία μαθητή λυκείου είναι κάπως αποθαρρυντικό. Οπότε όλα με μέτρο!