Εδώ και χρόνια, οι Αδελφοί Άνδρες διατελούν υπό την ψευδή εντύπωση πως οι γυναίκες έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις μετά την τρυφερή ηλικία των 25. Όταν με πίκρα διαπιστώσουν πως έχουν επενδύσει χρόνια τέχνης και μερακίου προκειμένου να ξεψυχήσουν στις σκόνες κάποιου ματσωμένου χαλβά, συνήθως είναι υπερβολικά αργά. Η αλήθεια του πράγματος όμως, είναι πολύ απλή : το σεξ και το φαγητό είναι δυο πράγματα που θα κάνεις για ολόκληρη την ζωή σου. Εάν σέβεσαι λοιπόν έστω και λίγο τον εαυτό σου, φροντίζεις να εκπαιδεύεσαι και να αριστεύεις διαρκώς εις αμφότερες τις τέχνες. Όχι γιατί κάποια ουρανοκατέβατη πριγκηπέσσα θα αναφωνήσει ποτέ «Θέε μου, είναι ένα κτήνος στο κρεβάτι, τον θέλω!» αλλά ώστε κάθε συγκρίση με τους εχθρούς σου να είναι περιττή. Χαζές ερωτήσεις τύπου «ποιους εχθρούς μου» δείχνουν μονάχα πως κάτι δεν κάνεις σωστά ως τώρα.

1. Φρόντισε τον εαυτό σου.

Σχεδόν αυτονόητο. Δεν μιλάμε για νευρωτικές γυμναστηριακές ψυχασθένειες, αλλά είναι καλό να προσέχεις την ρουτίνα και την διατροφή σου, προκειμένου όταν βγάζεις την μπλούζα σου όλοι να λένε «Αχά, ένας γυμνός άντρας» και όχι «Ίου, Παναγία μου, νόμιζα πως είχε πεθάνει στο τρίτο Jaws αυτό!».

2. Κάνε ασκήσεις Kegels. Ναι, υπάρχει και αντρική βερζιόν και κάνει θαύματα.

Τώρα που διαβάζεις αυτές τις αράδες, θα κάνουμε μια απλή άσκηση. «Βρες» τους μύες που χρησιμοποιείς για να σταματήσεις την ροή των ούρων στην τουαλέτα. Σφίξε τους και κράτησέ τους σφιγμένους όσο περισσότερο μπορείς. Ελευθέρωσέ τους αργά. Επανέλαβε. Η συγκεκριμένη άσκηση, μπορεί να γίνεται καθημερινά, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Όχι μόνο ενισχύει την στύση, αλλά μακροπρόθεσμα δημιουργεί εξαιρετικό έλεγχο της αντοχής μας κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. 100 επαναλήψεις καθημερινά, είναι αρκετές.

3. Κάνε, μια τουλάχιστον φορά στη ζωή σου, μια σχέση ενός έτους με μια σεξουαλικά περιπετειώδη γυναίκα.

Το καλό σεξ, μαθαίνεται όπως όλες οι τέχνες : με την καθημερινή εξάσκηση και την εις βάθος ενασχόληση και διαρκή βελτίωση της τεχνικής σου. Το να κοιμάσαι επί ένα χρόνο κάθε βράδυ με διαφορετική γυναίκα, δεν θα κάνει απολύτως τίποτε για την τεχνική σου, εάν δεν έχεις πρώτα θητεύσει στο κρεβάτι μιας παθιασμένης γυναίκας. Μάθε, εξερεύνησε, φτάσε στα όριά σου. Μπορεί κάθε γυναικείο κορμί να ανταποκρίνεται διαφορετικά, αλλά η εντατική ετήσια Σπουδή σου στον έρωτα, εάν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα σε εξοπλίσει για κάθε κατάσταση που θα αντιμετωπίσεις μελλοντικά.

4. Μίλα της, ζήτα της, άκου την, κάνε της.

Σεξ σωστό και βρώμικο δίχως άριστη επικοινωνία, είναι αδύνατο να υπάρξει. Μη φοβηθείς να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ακόμη κι αν σου φαίνεται λίγο «παράξενο» ή «βρώμικο». Αντίστοιχα, οφείλεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις της παρτενέρ σου. Το σεξ είναι παράδοση στο Κτήνος και δεν χωρά ταμπού και σεμνοτυφίες.

5. Να είσαι ο εαυτός σου.

Είναι εύκολο να πέσεις στη θεατρινίστικη παγίδα του «φαιδρού σόουμαν» γνωστού και ως ιμιτασιόν Γκουζγκούνη του Σαββατοκύριακου. Μην υπερβάλλεις. Να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ατρόμητος στην λάγνη αναζήτηση της ηδονής σας. Μεταξύ συναινούντων ενηλικών συμβαίνουν πραγματικά τα καλύτερα πράγματα.