Ανοίγουμε ξανά το κεφάλαιο σεξ. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το ψέμα το ίδιο που μας έχουν πλασάρει οι ταινίες γύρω από την ερωτική πράξη. Εκεί που όλα είναι πιο ρομαντικά και υπερτέλεια και μας κάνουν να ζηλεύουμε ψάχνοντας τον ιδανικό άντρα. Τον ποιον; Σκεφτήκαμε λοιπόν όλα εκείνα που εμείς για κάποιο λόγο δεν έχουμε καταφέρει με τον φίλο μας. Εντάξει όχι όλα, αλλά ας είναι. Καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε.

1. Ο οργασμός είναι ταυτόχρονος

Μην αναρωτιέσαι αν σου έχει τύχει. Όχι. Κι αν τέλος πάντων είσαι τόσο τυχερή -γιατί κακά τα ψέμματα είναι ωραίο να έρχεσαι με τον φίλο σου ταυτόχρονα σε οργασμό- τότε από εμάς εδώ στο γραφείο έχεις όλα τα χειροκροτήματα. Στις ταινίες βεβαίως-βεβαίως είναι αυτονόητο να γίνει μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, συμβαίνει σε όλους μας. #NOT

2. Η αλλαγή της στάσης γίνεται εντελώς συγχρονισμένα και γρήγορα

Όπωσδήποτε, ναι. Εκεί που βλέπεις την γυναίκα από πάνω, ξαφνικά τσουπ, βρίσκεται από κάτω. Εσύ για να κάνεις την αλλαγή με τον φίλο σου, πρώτα ενημερώνεις, και με προσεχτικές κινήσεις γιατί γίνονται και ατυχήματα, βρίσκεις τον χώρο να είσαι άνετη και άντε φτου και απ’την αρχή. Στις ταινίες αυτό δεν παίζει για κανένα λόγο και καμία αιτία.

3. Το μαλλί στις γυναίκες δεν χαλάει ποτέ

Φρεσκαδούρα είναι όλες μετά το σεξ. Το μαλλί άθικτο, το μακιγιάζ στην θέση του και ίχνος ιδρώτα. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Μην ελπίζεις δηλαδή σε κάτι διαφορετικό. Το μαλλί θα είναι πάντα μία ζούγκλα μετά το σεξ.

4. Που είναι το προφυλακτικό ο ε ο;

Κατ’αρχήν είναι κακό που δεν φαίνεται πουθενά μιας και οι ταινίες πρέπει να περνούν και μηνύματα προς τον κόσμο που τις βλέπει. Ειδικά στους νέους. Το προφυλακτικό δεν παίζει ποτέ στο σεξ μεταξύ τους. Αρπάζονται, φιλιούνται κτλ κτλ και τέλος. Όχι. Ποτέ.

5. Για ατυχήματα ούτε λόγος

Τίποτα. Ούτε ένα. Εντάξει ταινία δεν λέμε, αλλά πρέπει να βγαίνει μια αλήθεια προς τα έξω. Δεν μπορεί δηλαδή όλα να κυλούν φυσιολογικά. Ρίξε και ένα απρόοπτο, έτσι για την αλλαγή. Μην τα πολυαναλύουμε, αυτά δεν συμβαίνουν στις ταινίες, αλλά μόνο στην πραγματικότητα.