Ο χωρισμός τις περισσότερες φορές είναι αναμενόμενος. Αν στην σχέση υπάρχουν έντονοι και συχνοί καυγάδες, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι φορές που είναι τόσο απρόσμενος που δεν ξέρεις καν πως να τον διαχειριστείς. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι ποτέ κανείς δεν χάρηκε με ένα χωρισμό. Το πως τον αντιμετωπίζουν οι άντρες δεν το ξέρουμε, ας μιλήσουμε όμως για όλα εκείνα που κάνει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά μετά το τέλος της σχέσης της. Ναι, τα κάνεις κι εσύ!

1. Βγαίνεις έξω με τις φίλες σου

Η πρώτη κίνηση που θα κάνεις μετά τον χωρισμό. Τις μαζεύεις όλες για να περάσετε ένα τέλειο #girlsnight προκειμένου να ξεχαστείς. Στην πραγματικότητα όμως, συζητάς μόνο γι’αυτόν, τον σκέφτεσαι όλο το βράδυ και καταλήγεις τελικά να του στέλνεις μήνυμα. Classic.

2. Γίνεσαι πολύ καλή στο stalking

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είναι κατάλληλη για να δεις τι γίνεται στα social media του. Μην τυχόν δηλαδή έκανε και καμιά δημοσίευση που να σε αφορά. Βέβαια κάποια στιγμή καταφέρνεις να τον κάνεις delete και τελικά να τον κατασκοπεύεις απ’τα προφίλ των άλλων.

3. Θέλεις να πετάξεις οτιδήποτε δικό του

Μετά από έντονη στεναχώρια, κάποια στιγμή σε πιάνει ο θυμός σου και τότε είναι που θες να πετάξεις οτιδήποτε σου έχει δώσει όλο το διάστημα που ήσασταν μαζί. Δεν θες να υπάρχει τίποτα που να τον θυμίζουν στο δωμάτιο σου. Μπορεί να σκίσεις 1-2 φωτογραφίες, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν θέλεις να πετάξεις τίποτα γιατί αυτά είναι οι αναμνήσεις που θέλεις να έχεις αργότερα.

4. Βλέπεις με τις ώρες παλιές σας φωτογραφίες

Ξανά και ξανά. Λες και κάθε φορά τις βλέπεις πρώτη φορά.

5. Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει

Μία τακτική όχι και τόσο αποτελεσματική. Προσπαθείς με κάθε τρόπο -είτε δημοσιεύοντας κάτι στο προφίλ σου, είτε αφήνοντας υπονοούμενα στους φίλους του- να του δείξεις ότι υπάρχει κάτι στην ζωή σου για να ζηλέψει και να σε πάρει τηλέφωνο. Το θέμα είναι, ότι όταν ένας άντρας αποφασίζει να χωρίσει, τις περισσότερες φορές είναι πολύ αποφασισμένος, άρα συνειδητοποιημένος. Οπότε καλύτερα να μην δείξεις κάτι που δεν ισχύει.