Για να πούμε την αλήθεια, οι γυναικείες φιλίες δεν είναι τόσο δυνατές όσο αυτές των αντρών. Η ζήλεια πολλές φορές κάνει την εμφάνιση της σε θέματα κυρίως προσωπικά, παρεξηγήσεις δημιουργούνται απ’το πουθενά και γενικά δεν περνάμε πάντα και πολύ καλά. Να τα λέμε κι αυτά. Το ψέμα εχθρός μας.

Τι γίνεται όμως όταν καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πολύ καλά με τις φίλες σου για την σχέση σου; Όταν παρατηρείς ότι στον αέρα υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και διακρίνεις συμπεριφορές που δεν σ’αρέσουν;

Αν θες να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, τότε διάβασε τα παρακάτω σημάδια για να σιγουρέψεις ότι όντως οι φίλες σου ζηλεύουν την σχέση που έχεις.

1. Σου βάζουν λόγια για εκείνον

Μπορεί να τους είπες για μια παρεξήγηση με τον φίλο σου, κι εκείνες να έχουν φέρει την καταστροφή. Λένε τα χειρότερα και εν ολίγοις προσπαθούν να σε επηρεάσουν για να έχεις περισσότερους τσακωμούς μαζί του. Βέβαια, οι φίλες μπορούν να πουν το παραμικρό που σκέφτονται, αλλά το θέμα είναι εσύ να μην επηρεάζεσαι. Μόνο εσύ ξέρεις πως είναι η σχέση ακριβώς με τον φίλο σου.

2. Like και σχόλιο δεν κάνουν στην φωτογραφία σας

Αν και αυτά δεν πρέπει να σε απασχολούν, έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφία με τον σύντροφο σου, δεν υπάρχει καμία κίνηση από τις φίλες σου. Ειδικά αν δεν ανήκετε στα ζευγάρια που ανεβάζουν ανά 2 ώρες φωτογραφία τους. Μάλλον πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις η “αδιαφορία” τους.

3. Μαθαίνεις ότι συζητάνε για την σχέση σου σε τρίτους

Η σχέση είναι προσωπική και λεπτομέρειες θέλεις να ξέρουν μόνο τα δικά σου άτομα. Όχι ο φίλος, του φίλου και πάει λέγοντας. Αν μάθεις ότι κάποιοι τσακωμοί σου έχουν ειπωθεί σε συζητήσεις που δεν ήσουν παρούσα, τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Οι φίλες σου δεν έχουν λόγο να τα λένε δεξιά και αριστερά.

4. Όταν βγαίνουν ζευγάρια, εσένα δεν σου λένε

Κακό για όποιο λόγο και να συμβαίνει. Είτε γιατί δεν συμπαθούν τον σύντροφο σου, είτε γιατί ζηλεύουν αυτό που έχετε, ενώ εκείνες όχι. Η σύγκριση δεν συμφέρει καμία τους, προφανώς.

5. Δεν δίνουν σημασία τόση στα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου

Τα θεωρούν ασήμαντα μπροστά στα δικά τους, δεν τα συζητάνε καν και σου δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα δικά τους είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά που περνάς εσύ. Φίλες πάνω απ’όλα!

– Στο λένε ξεκάθαρα

Καλά αυτό μπορεί να μην έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά αν στο πουν τότε τα πράγματα θα είναι πραγματικά άβολα.