Και ήρθε η στιγμή που αυτός που σου αρέσει σου προτείνει να βγείτε για πρώτη φορά.

Και αμέσως γεμίζεις με συναισθήματα χαράς αλλά και άγχους. Ίσως επειδή έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκες ραντεβού με κάποιον, ή ίσως επειδή το τελευταίο ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά όσο θα ήθελες ή ακόμα έχεις αυτήν την κλασσική ανασφάλεια που μας πιάνει όλους σε τέτοιες περιστάσεις και πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται συνεχώς «Και αν δεν του αρέσω;».

Χαλάρωσε, για να σου προτείνει να βγείτε του αρέσεις και αυτό είναι δεδομένο.

Τώρα για το αν θα πάει καλά και θα συνεχιστεί να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου, εν μέρει.

Εδώ σου έχω τα 5 πιο άχαστα tips για να τον εντυπωσιάσεις αλλά και για να περάσεις και εσύ καλά, το οποίο μεταξύ μας είναι και το πιο βασικό.

1. Να είσαι ο εαυτός σου

Ξέρω το έχεις ακούσει αμέτρητες φορές αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ισχύει.

Σκέψου πόσες φορές έχεις βρεθεί σε καταστάσεις που ο ενδιαφερόμενος προσποιείται κάτι άλλο από αυτό που είναι και το παίζει συνεχώς ιστορία για να σε εντυπωσιάσει. Όλη αυτή η συμπεριφορά είναι άκρως αντιερωτική.

Όποτε φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, γιατί αν πάει καλά δεν θα μπορείς για πάντα να δείχνεις μια άλλη εικόνα από αυτό που είσαι πραγματικά.

Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι και πιο χαλαρή. Και να θυμάσαι το να είσαι cool είναι το νέο sexy!

2. Να ακούς

Η συζήτηση στο πρώτο ραντεβού είναι από τα πιο βασικά θέματα γιατί μέσω αυτής αποκαλύπτουμε κομμάτια του εαυτού μας αλλά γνωρίζουμε και κάποιες πτυχές του άλλου, οι οποίες θα μας βοηθήσουν για να καταλάβουμε αν όντως επιθυμούμε την δημιουργία μιας σχέσης με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας.

Συζήτησε μαζί του τα ενδιαφέροντα σου, τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο, για την δουλειά, γενικά δωσ΄του μια γεύση για την ζωή σου και μετά ρώτησε τον για τα ίδια πράγματα.

Το θέμα όμως είναι όταν αυτός μιλάει για τον εαυτό του να τον ακούς πραγματικά, να αντιδράς, να κάνεις ερωτήσεις,

εν ολίγοις να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και όχι ότι μιλάει μόνος του και εσύ βαριέσαι.

3. Προσοχή στο αλκοόλ

Ναι λίγο αλκοόλ θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την βραδιά και να είσαι πιο ευδιάθετη.

Μην το παρακάνεις όμως. Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα ενός μεθυσμένου ατόμου, ποσό μάλλον όταν το γνωρίζεις πρώτη φορά. Άσε που το αλκοόλ μπορεί να σε κάνει παραπάνω φλύαρη από το επιθυμητό ή ακόμα χειρότερα να σε οδηγήσει σε λάθος και γρήγορες αποφάσεις που θα μετανιώσεις το επόμενο πρωί.

Το να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου είναι κάτι που ο άλλος το αναγνωρίζει και μόνο στα θετικά μπορεί να το προσθέσει.

4. Καμία συζήτηση για πρώην

Καμία όμως. Είτε έφυγες πρόσφατα από μια σχέση, είτε ακόμα  δεν έχεις ξεπεράσει τον προηγούμενο, δεν πρέπει να κάνεις καμία αναφορά στο ερωτικό παρελθόν σου. Σε αυτήν την φάση ξεκινάς να χτίσεις κάτι καινούριο, όποτε κανένα φάντασμα πρώην δεν έχει θέση στο πρώτο ραντεβού, ούτε καν ως θύμηση. Αν το κάνεις θα του δημιουργήσεις ανασφάλειες, ίσως να νομίζει ότι είσαι ακόμα κολλημένη σε μια άλλη ιστορία και αυτόματα θα ξενερώσει.

Μεταξύ μας, το ίδιο δεν θα έκανες;

5. Εμφάνιση

Σε αυτό το σημείο έχουν χυθεί τόνοι μελανιών για το τι πρέπει να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις τον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση παίζει καθοριστικό ρόλο για όλους,άλλωστε από εκεί ξεκινάει και το παιχνίδι της έλξης. Βασικός σου στόχος είναι να είσαι κομψή αλλά να νιώθεις και άνετα. Το να ετοιμαστείς με προσοχή και αναδείξεις την πιο όμορφη και ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου, αυτόματα θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το ποια είσαι. Μην χαθείς σε outfit που είναι too much και extravagant.

Κύριο χαρακτηριστικό της κομψότητας είναι η απλότητα και αυτό είναι νόμος.

Η καλύτερη, η πιο κομψή και η πιο safe επιλογή είναι πάνας ένα mini μαύρο φόρεμα.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά tips για εκείνη την βραδιά, ομως το πιο σημαντικό από όλα είναι να το απολαύσεις εσύ η ίδια και να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς.

Have fun!