Όλοι μα όλοι οι άντρες, σε μία γυναίκα θα κοιτάξουν πρώτα την εμφάνιση της και το πόσο ωραία μοιάζει στα μάτια τους και μετά θα ανακαλύψουν τον εσωτερικό της κόσμο. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως, πρέπει πρώτα να εγκρίνουν το πρώτο στάδιο.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι το πρώτο πράγμα που κοιτούν εκείνοι πάνω τους, είναι το στήθος ή τα οπίσθια. Ή και τα δύο. Υπάρχει όμως αυτή η κατηγορία των ανδρών που προτιμούν να ρίχνουν το βλέμμα τους σε άλλα σημεία και χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω:

1. Ευγένεια

Σίγουρα δεν το περίμενες, αλλά δεν είναι καθόλου παράξενο. Μια κοπέλα που είναι ευγενική και καθόλου αθυρόστομη, δείχνει ότι ξέρει να φέρεται και να έχει καλούς τρόπους. Το προσέχουν οι άντρες γιατί θέλουν την σύντροφο να την θαυμάζουν και όχι να ντρέπονται για εκείνη.

2. Χιούμορ

Αυτό που έχει χάθει και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Βέβαια το χιούμορ είναι υποκειμενικό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τον κάνεις να γελάει. Κι εκείνος αντίστοιχα εσένα, βέβαια. Το κακό χιούμορ, είναι το προσβλητικό και γεμάτο ειρωνεία που αυτό πρέπει να το αποφεύγεις σε όλες τις σχέσεις σου, φιλικές και ερωτικές.

3. Χαμόγελο

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις εδώ. Το χαμόγελο είναι ό,τι πιο ερωτικό υπάρχει στον άντρα και την γυναίκα. Δείχνει ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντι σου είναι ευχάριστος, επομένως χαμογέλα άφοβα. Ειδικά αν το δυνατό σου σημείο είναι η καθαρή οδοντοστοιχία σου.

4. Ευφυία

Εντάξει δεν εννοούμε να λύνεις τον κύβο του ρούμπικ στα 10 δευτερόλεπτα, αλλά να καταλαβαίνει ότι είσαι μορφωμένη, ενημερωμένη και γενικά γυναίκα που εξελίσσεται. Να μπορεί μαζί σου δηλαδή να συζητάει για όσα περισσότερα θέματα γίνεται.

5. Μάτια

Το βλέμμα είναι εκείνο που θα τους κάνει να κολλήσουν πάνω σου. Άλλωστε σύμφωνα με έρευνες, όταν δύο φύλα κοιτιούνται παραπάνω από 1 λεπτό, είναι ικανά να ερωτευτούν. Κοίταξε τον άφοβα και βάλε όλη την γοητεία σου για να τον μαγνητίσεις.

6. Κοινωνικότητα

Να μπορεί να μιλάει μαζί σου και όχι να σπάει το κεφάλι του να βρει θέματα για να συζητήσετε. Δεν λέμε βέβαια να μην τον αφήσεις να σταυρώνει λέξη, αλλά είναι σημαντικό για εκείνον να βλέπει ότι έχεις μια άνεση στον λόγο σου.