Η πιο αγαπησιάρικη και ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει. Γιορτάζει ο έρωτας και την ημέρα αυτή επιβάλετε να την απολαύσουμε με τον σύντροφό μας και να θυμηθούμε τις πεταλούδες στο στομάχι και το καρδιοχτύπι. Μπορούμε λοιπόν να οργανώσουμε μικρά, αλλά εξίσου ζουζουνιάρικα και άκρως εορταστικά πράγματα που θα μας κάνουν να ερωτευτούμε ξανά.

Απολαύστε το πρωινό στο κρεβάτι

Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό εάν βρίσκεστε σε μια πολυάσχολη δουλειά. Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και χαλαρώστε με τον σύντροφό σας για μια ώρα περίπου πριν ξεκινήσετε τη μέρα. Απλώς μην ξεχάσετε να φτιάξετε επιπλέον καφέ.

Κάντε μια γευσιγνωσία κρασιού DIY

Τα μαθήματα οινογευσίας μπορεί να είναι δαπανηρά, αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές διαφορετικές ποικιλίες για να κάνετε τις δικές σας στο σπίτι. Περιστρέψτε και πιείτε μια γουλιά για να βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας μπουκάλι για το ραντεβού σας.

Δείτε παλιές φωτογραφίες

Κάντε κύλιση στις φωτογραφίες σας στον λογαριασμό σας στο Instagram ή στο Facebook, καθώς θα είναι διασκεδαστικό να δείτε πώς έχετε αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό αν είστε μαζί για καιρό. Ολοκληρώστε τη νύχτα με μια νέα φωτογραφία για να την προσθέσετε στη συλλογή σας.

Κάντε ο ένας στον άλλο μασάζ

Περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον την νύχτα με μασάζ. Μπορείτε να φτιάξετε με ένα αρωματικό κερί και λίγο λάδι μασάζ την ατμόσφαιρα του σπα και να αφεθείτε στο χαλαρωτικό μασάζ του συντρόφου σας και ό,τι ήθελε προκύψει.

Γράψτε ερωτικά γράμματα και διαβάστε τα δυνατά

Μερικές μέρες πριν γράψετε ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλο. Η μυρωδιά του χαρτιού, η έκφραση των συναισθημάτων με τον γραπτό λόγο, προσφέρει μαγεία, ανυπομονησία και φυσικά ερωτισμό. Την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου διαβάστε τα δυνατά και ατενίστε το μέλλον σας μαζί.

Απολαύστε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στο σπίτι

Λίγα πράγματα είναι πιο ρομαντικά από το να μαγειρεύουμε μαζί. Θα ξοδέψετε τουλάχιστον τα μισά χρήματα από όσα θα δίνατε σε ένα εστιατόριο και δεν θα σας διώξουν νωρίς για να αφήσετε χώρο για το επόμενο ζευγάρι. Επίσης, το φαγητό αν κρυώσει, μπορεί μετά την εκδήλωση της αγάπης σας, να ξαναζεσταθεί….

Leave a Reply

Your email address will not be published.