Όταν ξεκινάς κάτι με κάποιον, στην αρχή είστε μέσα στα μέλια. Αγάπες/καρδούλες/αγκαλιές/φιλιά/λουλούδια και γενικά ένας χαμός. Ωστόσο μπορούν εύκολα να γίνουν παρεξηγήσεις εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα φταις κι εσύ γι’αυτό. Μήπως λοιπόν να προσέξεις λίγο περισσότερο για να μην χάσεις τον άνθρωπο που σ’αρέσει εδώ και καιρό και επιτέλους είστε μαζί;

Δώσε βάση:

1. Μην κάνετε τα πάντα μαζί

Μπορεί να θες να τον βλέπεις απ’το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς, αλλά ο καθένας εξακολουθεί να έχει τα ενδιαφέροντα του. Μην ξεχνάς ότι πριν τον γνωρίσεις, είχε κι εκείνος την ζωή του και αυτό δεν πρέπει να του το στερείς. Αντίστοιχα κι εκεινός σε ‘σένα.

2. Όταν είστε μαζί, άφησε το κινητό στην τσάντα

Αν έχεις ανεβάσει φωτογραφία στο instagram και θες να δεις πόσα likes έχει πάρει απεγνωσμένα, τότε σου προτείνουμε να κρατηθείς και να το κάνεις μόλις γυρίσεις σπίτι. Όσο είσαι μαζί του απόλαυσε τον χρόνο και μην ασχολείσαι με το κινητό. Πρώτα απ’όλα είναι αγένεια και σίγουρα δεν σ’αρέσει ούτε εσένα να στο κάνουν αυτό.

3. Μην τ’αναλύεις όλα

Ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες. Μην αναλύεις την κάθε του κίνηση και την κάθε του λέξη, γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και τσακωμοί. Σκέψου ότι δεν σε ξέρει ακόμα σαν άνθρωπο, ούτε τι ακριβώς σε ενοχλεί.

4. Μην παραλείπεις το “ευχαριστώ”

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι τον σέβεσαι και αυτός είναι ένας τρόπος να του το δείξεις. Αν σε κεράσει δηλαδή, μην είσαι αγενής και ευχαρίστησε τον. Κάπως έτσι θα αναπτυχθεί η οικειότητα μεταξύ σας.

5. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε ό,τι λέει

Σίγουρα σε πολλά θέματα δεν έχεις την ίδια άποψη, αλλά δεν πρέπει να μην την εκφράζεις. Το παν σε μία σχέση, είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο. Επομένως όπου διαφωνείς μπορείς να το πεις, χωρίς να το κρατάς μέσα σου.

6. Αντίστοιχα δεν γίνεται να έχεις παντού δίκιο

Ξέρεις πόσο εκνευριστικοί είναι οι άνθρωποι που νομίζουν ότι έχουν παντού δίκιο και πόσο απόλυτοι εξίσου, γι’αυτό δε νομίζουμε να θες να δώσεις αυτή την εντύπωση στον φίλο σου. Στα περισσότερα μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά σίγουρα όχι σε όλα. Άλλωστε δεν χρειάζεται κάποιος να είναι “από πάνω”.

7. Μην λές ψέματα

Η εμπιστοσύνη είναι δύσκολο να χτιστεί, αλλά γκρεμίζεται σε μία στιγμή. Γι’αυτό απόφυγε τα ψέματα (μικρά/μεγάλα) γιατι δεν θες σίγουρα ο φίλος σου να μην σε εμπιστεύεται. Άσε που μπορεί να φτάσει σε αποφάσεις που δεν θα σ’αρέσουν καθόλου. Γι’αυτό, μακριά τα ψέματα.