Αγάπη ολλούθε, αλλά με ένα όριο παιδιά. Όλοι ερωτευτήκαμε, όλοι κολλήσαμε με έναν άνθρωπο, αλλά όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο μαζί του, κρατάμε προσχήματα. Υπάρχουν όμως αυτά τα ζευγάρια που θες να πας από πάνω τους ύπουλα και σατανικά την ώρα που φιλιούνται χωρίς αύριο, λες και το επόμενο λεπτό δεν θα υπάρχουν, και να τους φωνάξεις get a room. Πόσες φορές;

Ακολουθούν 7 -γεμάτα αγάπη και στοργή- πράγματα που κάνουν αυτά τα ζευγάρια και εκνευρίζουν κάθε μοναδικό single άτομο. Αρκετά παιδιά:

enough

1. Όπως είπα και παραπάνω, το ασταμάτητο φιλί μπορεί να εκνευρίσει κι εκείνους που βρίσκονται στην παρεά και κρατάνε φανάρι αλλά και τους γύρω ανθρώπους που κάθονται σε διπλανά τραπέζια. Άβολο σε κάθε περίπτωση.

2. Είναι συνέχεια μαζί, ακόμα κι αν έχεις κανονίσει καφέ μετά από ένα μήνα που έχεις να δεις την φίλη σου. Ναι, θα ρθει και ο φίλος της μαζί. Καμία ελπίδα.

3. Δεδομένου το πόοοσο καλά είναι μαζί, πόσο τα βρίσκουν σε όλους τους τομείς της σχέσης τους, έχουν γίνει ειδικοί για να δίνουν συμβουλές στους άλλους. NOT.

4. Προξενιά, αυτή η μάστιγα. Γιατί προφανώς και πρέπει να αποκαταστήσουν όσους είναι single στην παρέα. Ατάκες τύπου “ο ξάδερφος μου είναι καλό παιδί, ο φίλος μου χώρισε πριν δύο εβδομάδες να στον γνωρίσω” και άλλες παρόμοιες γεμάτες λύπηση προς το πρόσωπο σου πρέπει να σταματήσει.

5. Συρροή φωτογραφιών στο facebook και στο instagram, γιατί αν δεν δείξεις και στους υπόλοιπους πόση αγάπη υπάρχει στην σχέση και τι έρωτας είναι τούτος, δεν θα κοιμηθούν το βράδυ. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με καρδούλες και stickers χωρίς σταματημό.

6. Όλα όσα κάνουν μεταφέρονται στο πλήθος σε α’πληθυντικό γιατί οκ, προφανώς είναι ένα. Μάλιστα.

7. Όταν βγαίνετε έξω ή μαζεύεστε σε σπίτι, μην τολμήσεις να κάτσεις στην διπλανή καρέκλα. Πρέπει να είναι δίπλα-δίπλα. Όλες τις στιγμές.

single